A 8. kerületben, új építésű, megbízható és energiatakarékos lakóparki lakások sorakoznak

Az igazán különleges lakóparkokat, ahol egy otthon minden igényt tökéletesen kielégít nem lehet minden utcasarkon megtalálni. Természetesen vágyunk egy olyan lakásra, amely frekventált helyen található, a környék pedig megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, és a fenntartási költségek sem emésztenek fel hatalmas összegeket. Eközben hosszútávon is megbízható otthont szeretnénk, amely mentes a folyamatos felújításoktól. Budapesten számos lehetőség közül válogathatunk, de a 8. kerületben található egy rendkívüli lakópark, amely kiemelkedik az összes többi közül, és minden tekintetben tökéletesen megfelel a kritériumoknak. A Fiumei Residence lakásaival számos előny jár, ahol a modern körülmények és környezettudatosság ötvöződik egyedülálló módon.

Az említett lakópark Józsefváros egy kifejezetten keresett területén, a Fiumei úton épült fel, és nem csupán magával ragadó jellemzőkkel rendelkezik, hanem az építkezés során gondosan ügyeltek a jövőbeli igényekre is, így az ingatlanok hosszútávon is korszerűnek fognak számítani.

A környék páratlan infrastruktúrája rendkívüli jelentőséggel bír az ingatlanok értékállóságában, ugyanis a közeli Keleti pályaudvar számtalan kényelmi és utazási lehetőséget kínál, legyen szó helyi vagy távolsági közlekedésről. A 2-es és 4-es metróvonalak, villamosok, trolik és buszok könnyedén elérhetőek innen, gond nélkül navigálhatunk a város bármely pontjára. A sportolás és szórakozás szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen a közelben edzőtermek, bisztrók, kávézók, éttermek és bevásárlóközpontok várják az itt lakókat, hogy kielégítsék minden igényüket és vágyukat. Ha olyan új otthont szeretne magának, ahol nem csupán a modern technológiai megoldások kiemelkedőek, hanem az esztétikai szempontokra is kiemelt figyelmet fordítottak, akkor itt a legjobb helyen jár, hiszen az épület megjelenése tökéletes harmóniát teremt a környék jellegzetes arculatával.

A két épületből álló projekthez tartozó gondosan karbantartott, parkosított belső udvarok kivételes helyszínt nyújtanak a pihenésre és kikapcsolódásra, melyeket automata öntözőrendszerek vesznek körül. Itt garantáltan élvezheti a kellemes délutánokat vagy hétvégéket, legyen szó baráti társaságról vagy családi összejövetelekről, mindez természeti környezetben, amely árasztja a vidám és nyugodt hangulatot. Ezenfelül egy egyedi tervezésű híd is átvezet a két épület között, lehetővé téve a könnyed és szabad átjárást.

Az ingatlanok tervezésekor különös figyelmet fordítottak az ökológiai tudatosságra, melynek eredményeként modern hőszivattyú rendszert építettek be a lakásokba, amelyet központi gázfűtés is kiegészít. Minden lakásban egyéni hőmérséklet-szabályozásra van lehetőség, és a penthouse lakásokban padlófűtés is elérhető, gondoskodva a kényelmes és meleg otthoni légkörről. Az udvari lakásokban egyedi klímaegységek gondoskodnak a hatékony hűtésről, míg az utcai lakásokban a hőszivattyúhoz kapcsolódó fan-coil rendszer és a penthouse lakásokban a mennyezeti panelek biztosítják a kellemes hőmérsékletet.

A környezettudatos megoldások az ingatlanok tervezésénél kiemelkedő figyelmet kaptak, így a hőszigetelés kiváló, a zajvédelem hatékony, és az ablakok biztonsági üvegezéssel ellátottak, amelyek mind elősegítik az ingatlanok energiahatékonyságát. Ennek köszönhetően a fenntartási költségek egész évben alacsonyan maradnak, legyen szó a hideg téli hónapokról vagy a forró nyári időszakról. A külső nyílászárók távirányítással vezérelhetőek, és az antracit-szürke kültéri árnyékolók további modern elemként emelik ki a Fiumei Residence eleganciáját és kifinomultságát.

A lakóparkban található ingatlanok méretét tekintve széles választék áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő otthont a Fiumei Residence-ben. A nappali + 1 hálószobás lakások különösen kedveltek, de egyre növekvő kereslet mutatkozik a nappali + 2 hálószobás lakások és a stúdiólakások iránt is.

Az ingatlanok mindegyike rendelkezik erkéllyel, és a tágasabb otthonra vágyóknak a penthouse lakások nyújtanak tökéletes megoldást, hiszen ezekhez tetőterasz is tartozik. Az elegáns teraszok ideális helyszínt teremtenek családi vagy baráti összejövetelekhez, és garantáltan nagyszerű hangulatban telnek az itt töltött órák. A jól átgondolt lakáselrendezés, a minőségi anyagok és az esztétikus stílus harmonikusan illeszkednek a modern életstílushoz, és biztosítják a megfelelő életteret.

A parkolás teljes mértékben biztosított, hiszen nemcsak a földszinten, hanem a teremgarázsban is lehetőség nyílik a gépjárművek biztonságos elhelyezésére. Emellett a teremgarázsban elhelyezett elektromos töltőállomások is rendelkezésre állnak, amelyek a modern és környezettudatos szemléletet tükrözik. Azoknak, akik inkább a kerékpárt preferálják, a földszinten kialakítottak kerékpár tárolókat is. Az épületkomplexum továbbá kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra is, hiszen lehetőséget kínál a szelektív hulladékgyűjtésre az itt élők számára.

Mindent egybevetve, a Fiumei Residence nemcsak energiatakarékos, modern és értékálló, hanem kiemelkedik elhelyezkedésével és esztétikus megjelenésével is. Ha most választ az ingatlanok közül, biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, amit nem fog megbánni!

A cikk megjelenését a Fiumei Residence beruházója támogatta!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)