Vízparti nyaralók olcsón – mutatjuk a kevésbé ismert csodákat

Létezik tóparti nyaraló megfizethető áron, mutatjuk, hol érdemes keresni. Hiába csodás a Balaton és a Velencei-tó, ha nagyszüleink nem voltak elég figyelmesek ahhoz, hogy beszerezzenek egy családi nyaralót, manapság már igencsak mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki vásárolni szeretne.  Szerencsére azonban Magyarország igen szépen el van látva fürdésre alkalmas tavakkal, így nem csak ezen a két helyen érdemes nézelődni annak, aki vízparti nyaralóra vágyik.

Falatnyi mennyország a Bánki-tónál

Csupán 36 négyzetméter ez a kis hétvégi ház, amit Bánk egyik hangulatos utcájában hirdetnek, ám a képek alapján szép állapotban lévő, karbantartott ingatlan ez, ami csupán néhány percre található a Bánki-tótól és a strandtól, így aztán tavasztól őszig élvezhetjük a vízpartot. Ráadásul Bánk mostanra komoly nyári kulturális élettel is büszkélkedhet, így aki itt tölti a nyarat, az sem fogja úgy érezni, hogy egy vödör alá száműzte magát.

Bánk a Dunakanyarban, Budapesttől csupán egy szűk óra autóútra van, aminek jó részét ráadásul az M2-es autópályán tehetjük meg. A nyári fesztiválok mellett a település tágabb környéke is csodálatos, szebbnél szebb kirándulóhelyek közül választhat az itt nyaraló szerencsés.

Szigeti élet autóforgalom nélkül

Ha a fővárosból a másik irányba, délre indulunk, szintén körülbelül egy órát autózunk, mire elérjük a Ráckevei Duna-ágat, aminek környéke népszerű kiránduló- és piknikező hely. Ez nem véletlen, igazán vadregényes környék! Ha viszont a vadregényességet még ennél is tovább fokoznánk, akkor vessük pillantásunkat az Angyal szigetre, erre a szinte teljesen ismeretlen kis nyaralószigetre a Duna közepén.

Az Angyalsziget tényleg a haladó természetkedvelők célpontja, autóval ugyanis lehetetlen megközelíteni, csak hajóval, csónakkal juthatunk ide. Ha nincs a családban hirtelen egy hajó, semmi pánik, menetrend szerű komppal is elérhető a nyaraló. Igazán vadregényes a lokáció, és itt közvetlen vízparti nyaralónk lehet 15 millió forintnál kevesebbért, ennyiért árulják ezt a 30 négyzetméteres kis nyaralót, amihez természetesen saját stég is tartozik.

Mobilház saját kertrésszel a Tisza-tó partján

Abádszalókon, közvetlenül a Tisza-tó partján eladó ez a 40 négyzetméteres, jó beosztású mobilház, aminek épített teraszáról a tó látványában gyönyörködhetünk. A mobilház 40 m2-es alapterületű és 12 m2 faszerkezetű terasz tartozik hozzá, a Szalók Yacht Klub területén fekszik, annak a szélében az abádszalóki felújított strand szomszédságában, gondozott kerttel, természetközeli környezetben.

A két hálószobás mobilház mellé 100 négyzetméter körüli saját telekrész is tartozik, azonban ennek a bérleti díját is fizetni kell, ez a hirdetés szerint jelenleg évi nettó 232.000 forint, és erre jön még rá egy nettó 162.000 forintos üzemeltetési költség. A házat különböző árakon hirdetik, ez az olcsóbb.

Körös-parti nyaraló óriás fűzfával

A Körös-parti Békésszentandráson eladó ez a 60m2-es nyaraló, amihez saját móló, saját csónak, és egy szerszámos épület is tartozik. A téliesített épület egy 485 négyzetméteres telken van, és a hirdetés szerint betonfödémmel rendelkezik, így a tetőtérben kialakítható még két szoba. Jelenleg a felső szint tárolásra szolgál.

A kertben szőlőlugas, cseresznye, szilva, füge, körte, birs és diófa is van, a vízparton stabil móló található és egy hatalmas fűzfa, mely lehatárol egy saját pancsoló részt, valamint teljes védelmet nyújt a betekintés ellen, így biztosítva a maximális nyugalmat.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)