Már csak Te hiányzol ebből a budai luxusingatlanból, csapj le rá minél előbb!

Jelenleg is zajlik ennek a XII. kerületi luxusingatlannak a tökéletesítése, és végre teljes pompában mutatkozhat meg nekünk az új beruházás. Az épület nem csak a budai hegyoldalak területén válik kivételessé, de az egész fővárosi újlakás piacon is. A komplexumban öt korszerű módon kialakított luxus lakás kapott helyet amire nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy lélegzetelállító külsőt kaptak.

A luxuséletérzés és a kiváló környezet mindenkinek vonzó lehet. Egy luxus otthon különleges jellemzőkkel és felszerelésekkel rendelkezik, hogy magas szintű kényelmet és exkluzivitást nyújtson a lakóknak. A budai hegyvidéken épülő Diana társasház a Diana közben, egy forgalomtól mentes zsákutca végén, az erdőhöz közel kapott helyet. Elhelyezkedésének köszönhetően, amikor csak szeretnéd elszigetelheted magad a belvárosi nyüzsgéstől, és közel engedheted magad a természethez.

A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A beruházás egyediségét a kiváló elhelyezkedés és a magas minőségű építészeti megoldásokon túl, a nyugodt kertrész és az egyedi panoráma biztosítja, hiszen a lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ahonnan nap mint nap élvezheted a pazar kilátást.

Az épületen belül korszerű, építészeti és gépészeti megoldások valósultak meg. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ami azért lényeges, mert ennek köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak a lakásokban. A társasház hűtését és fűtését az energiatakarékos mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki. A beruházással kapcsolatban az utóbbi időben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt már a végleges befejezéshez közelít, jelenleg a zöldterületi munkálatokkal is elkészültek a kivitelezők. Fontos szempont, hogy habár a budai hegyekben helyezkedik el az ingatlan, a privát kertek vízszintes kialakítása kiváló használhatóságot eredményez, amely kivételes lehetőség a környéken.

A környék infrastruktúrája szintén kiváló, a különböző buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is kényelmesen megközelíthető, nem sokkal több mint 10 percet vesz igénybe. A parkolás szintén problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik külön megvásárolhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)