Csepel-sziget vár azokra, akik vágynak a kalandra, a természetközeliségre és jó ingatlanokra

A Csepel-sziget számos térsége tartogat igazi kellemes kikapcsolódást akár még így nyár végén is, de aki igazán hosszú távon tervezne, azok számára körbenéztünk a környéken, hogy milyen lehetőségek és ingatlanok közül lehet válogatni. A Vadasparktól kezdve, a túrázási lehetőségeken át a szórakozóhelyekig minden megtalálható. 

Szigethalmi Vadasparkhoz közeli lakás

Csend és nyugalom honol Szigethalmon. A település egyik legjobb részén kínálnak eladásra egy 2003-as építésű, 4 szobás, 55 m2-es, könnyűszerkezetes, sorházi lakást. A földszinten található az amerikai konyhás nappali, amely közvetlenül kapcsolódik a kerthez, valamint a fürdőszobához. Az emeleten nappali és 2 külön bejáratú szoba nyílik, melyből az egyik erkélykapcsolatos. A kellemes hőmérsékletet az emeleten klíma garantálja. A fűtést illetve a meleg vizet kombi gáz cirkó biztosítja. Az ingatlan fenntartási költsége alacsony, valamint a kertben több gépjármű beállási lehetősége is megoldott. Az elhelyezkedése rendkívül kiváló, hiszen közel található a Szigethalmi Vadasparkhoz, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A park területén kecskefarm, állatsimogató, halastó, pónilovak, papagájház és rengeteg játszótér biztosítja a szórakozást, ami felejthetetlen élményt nyújthat.

Felújított lakás a szigetszentmiklósi úszóláp tanösvény mellett

Szigetszentmiklóson egy különleges ingatlan várja az új tulajdonosát. Ez a gyönyörűen felújított, 55 m2-es lakás két tágas szobával rendelkezik. A lakás a 4. emeleten található, így lenyűgöző budai panorámával büszkélkedhet, ahonnan akár a Gellérthegyig is elláthatsz. A lakásban világos terek és kellemes légkör vár, amelyről a klíma és a házközponti fűtés gondoskodik, ami egyedi méréssel rendelkezik. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén elérhetőek a város különböző pontjai. A környék zöld parkokkal övezett, ami tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra. Ráadásul a 700 méter hosszan vezető szigetszentmiklósi úszóláp tanösvény is a közelben található, ami tele van természeti értékekkel, és a séta közben rengeteg különleges növény- és állatfajjal lehet megismerkedni. 

Gyönyörű nyaraló Somlyó szigetén

Ráckevén, a Somlyó szigeten téglaépítésű, önálló, 67 m2-es nyaralót kínálnak megvételre, 307 m2-es telekkel a vízparttól mindössze néhány lépésre. A nyaraló közvetlenül a Kék-Duna sétány mellett található. Az ingatlanba villany bekötve található, a fürdőszoba és a konyha használatához a vizet a fúrt kút biztosítja, csatorna és a vezetékes víz pedig a kapu előtt. A fűtése kandallóval megoldott. Locsolásról szintén a fúrt kút gondoskodik, ami kiépített locsoló rendszerrel rendelkezik. A biztonságra távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer ügyel. Az udvar rendezettségét szolgálja a telek végén található tároló, és szerszámoskamra. A természet közelsége, a gyönyörű táj és a tiszta levegő garantált. Itt egészen biztos, hogy kellemesen telnek a nyári mindennapok, de akár télen is remek kikapcsolódást nyújt a környék. 

Makádi parkerdő melletti családi ház

Makád központjában egy kétszobás, családi ház is eladó, aminek ráadásul tökéletes az elhelyezkedése, hiszen mindössze 50 km-re található Budapesttől. A környezet csendes, békés, nyugodt, az itt élő emberek összetartása példaértékű. A településen minden megtalálható, amire a mindennapi élethez szükség lehet: óvoda, iskola, játszótér, élelmiszer üzletek, posta, orvosi rendelő, vendéglátó egységek, templom, stb. A ház összesen 58 m2-es, amely egy 263 m2-es telekre épült. A kert szépen gondozott, locsolásra a fúrt kút szolgál. Az udvarban 1 autó számára garázs, továbbá kamra is megtalálható. Az ingatlanon belül a fűtés gázkonvektorral megoldott, nyílászárói fa szerkezetűek és a meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja. A víz, villany, gáz és csatorna megtalálható a házon belül ahogy internet és kábel TV is. Az elmúlt időben egy új fürdőszoba került kialakításra, benne fürdőkáddal, kézmosóval, wc-vel. A helyiség ablakaiból csodás kilátás nyílik a szépen gondozott kertre, melyben gyümölcsfák, virágok, örökzöld cserjék adnak megnyugtató látványt. Ráadásul maga a település is teli van természeti csodákkal, hiszen a Makádi parkerdő is lehetőséget nyújt a kellemes kikapcsolódásra legyen az egyedül, a családdal vagy barátokkal. A helyi horgászok is előszeretettel látogatják a parkerdőt, akik a kifogott halakat a helyszínen kialakított főzőhelyen frissen el is készítik sokszor. 

Barba Negrához közeli, kétszobás lakás

Csepelen, a Szent Imre tér közelében, a régi Csepel Művek területén, 3 emeletes volt irodaház legfelső szintjén egy 50 m2-es, jelenleg 2 szobás, de igény szerint alakítható lakás keresi új tulajdonosát. A belső tér teljes felújításra került a burkolatoktól kezdve a nyílászárókon, illetve a víz- és villanyvezetékeken át a fürdőszobáig. Az északi tájolásának és nagyméretű ablakainak köszönhetően nyáron a kellemes hőérzet mellett is világos az ingatlan. Fűtése házközponti, egyedi mérővel és új radiátorokkal. Fiatalos stílust adnak az egyedi lámpák, tükrök, a fürdőszobai díszüveg burkolatok, a vörösfenyő beltéri ajtók. A környék is teljesen ideális, minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, boltok, posta, éttermek, fitnessterem és a Barba Negra is könnyen megközelíthető, tehát lehet élvezni a számtalan koncertet és jótékonysági rendezvényt, ugyanakkor mégsincs olyan közelségben, hogy zavaró lenne akkor, ha éppen nem egy koncerten tombolnánk.  


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)