Hegyvidéki luxus kompromisszumok nélkül

Ki ne vágyna arra, hogy egy igazi budai, csúcskategóriás luxus otthonban élhessen? Ki ne szeretne reggelente a tágas teraszon kávézni, madárcsicsergést hallgatni, közben merengeni a végtelen panorámát nézve, délutánonként békésen üldögélni a kertben, télen pedig behúzódni a kényelmes, meleg lakásba és onnan kémlelni a behavazott tájat, a hatalmas üvegablakokon át? Mindezt úgy, hogy közben a forgalom zaja nem zavarja meg a nyugalmat, mégis, szinte karnyújtásnyira megtalálható bármi a környéken, ami az ország legmagasabb presztízsű része?

A Diana társasház a budai hegyvidék egyik csendes zsákutcájában épült, egy 2200 négyzetméteres telken, közvetlenül az erdő mellett. A háromszintes házban mindössze öt luxuslakást alakítottak ki, melyek 2-4 szobásak, és kényelmes, 107-117 négyzetméter nagyságúak. A legfelső szintet két, saját tetőkerttel rendelkező penthouse lakás foglalja el. A különlegesen burkolt homlokzat és a vele harmonizáló nyílászárók kimondottan egyedi és elegáns megjelenést biztosítanak az épületnek.

A földszinten és az első emeleten elhelyezkedő lakásokhoz tágas teraszok, és a hegyvidéki elhelyezkedés ellenére vízszintesen kialakított, privát kertek tartoznak, így a tulajdonosoknak ki sem kell tenniük a lábukat otthonról, hogy élvezhessék a természet örömeit. A társasház előnyös elhelyezkedésének köszönhetően, a környéken a kirándulóhelyek ugyanolyan gazdagságban fellelhetők, mint a városi infrastruktúra. Sőt, a belváros megközelítése sem okozhat problémát, pár perces sétával elérhetjük a legközelebbi buszmegállót, autóval pedig negyedóra alatt be lehet érni a városba.

Ingatlanvásárlásnál manapság az egyik legfontosabb kérdés a ház energetikai besorolása, vagyis, hogy környezet- és pénztárcabarát módon lehet-e üzemeltetni a lakást. A Diana társasház ebből a szempontból sem okoz csalódást: a Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszerrel, amit a fürdőszobákban padlófűtés is kiegészít, egészen alacsonyan tarthatók az energiaköltségek. A falak és a nyílászárók szigetelése pedig magától értetődik – ebben sem kell tehát kompromisszumot kötniük a tulajdonosoknak, csak élvezni a feltétel nélküli luxust és kényelmet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

Egymilliárdért vesz lifteket a MÁV a tatabányai megállóba

Egymilliárdért vesz lifteket a MÁV a tatabányai megállóba

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

© 2024 (v2.202102)