Újépítésű csodák döbbenetesen jó áron: nem meglepő, hogy már csak négy lakás maradt

Budapest IX. kerülete, Ferencváros, egy igazi pezsgő városrész, ahol a modern városi élet és a kulturális gazdagság találkozik. A kerület az elmúlt években gyors fejlődésen ment keresztül, és mára döbbenetes mennyiségű kiváló programlehetőséget kínál lakóinak.

A környék bőséges kulturális és sportlétesítményei, mint a Trafó, a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Bálna, a Budapest Park vagy a Groupama Aréna mellett a kulináris élményeket keresők is megtalálják a számításaikat az éttermek és kávézók gazdag kínálatában.

Ebben a dinamikusan fejlődő környezetben található a Pápay Park, egy rendkívül sikeres lakóparki projekt, amely a modern építészeti stílus és a környezettudatos megoldások tökéletes egyesítésével tűnik ki. A projekt annyira népszerű volt a vevők körében, hogy a lakások szinte azonnal elkeltek.

A lakóparban mostanra mindössze négy szabad lakás maradt, ami viszont azt is jelenti, hogy a leendő tulajdonosok már egy kialakult, remek lakóközösséghez csatlakozhatnak.

A még elérhető négy ingatlan közül az egyik egy délkeleti tájolású, kilencedik emeleti egy hálószobás lakás, amely egy hatalmas, 14 négyzetméteres terasszal büszkélkedhet. Gazdára vár még két darab két hálószobás, az egyik az első, a másik a kilencedik emeleten helyezkedik el, mindkettőhöz tartozik terasz.

Végül, egy igazi gyöngyszem a három hálószobás, nyolcadik emeleti lakás, mely egy lenyűgöző, 35 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Mindezek a lakások 1,2-1,3 millió forintos négyzetméteráron kaphatóak, ami rendkívül kedvező – hiszen havi újépítésű elemzésünkben is látszik, hogy a környéken az új lakások átlagos négyzetméterára már másfél millió forint fölött jár.

A Pápay Park nemcsak a különleges lakásokkal, hanem a műszaki színvonalával is kiemelkedik. A modern, energiahatékony megoldásoknak köszönhetően a lakók élvezhetik az alacsony fenntartási költségeket, valamint a BB energetikai besorolás révén a zöld-hitel konstrukció is igénybevehető a vásárláshoz.

A lakópark különböző közösségi szolgáltatásokat is kínál, mint például a gyönyörű belső kert, ami csendes menedéket nyújt a város zaja elől, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt pihenhetnek. A természetes fényben fürdő, tágas terek, a nyitott középfolyosók és a homlokzati üvegfelületek egyedi atmoszférát teremtenek.

A vevők bizalmának megszerzéséhez pedig szintén fontos adalék a beruházó személye: a lakóparkot a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) építi, amely évtizedek óta van jelen a piacon, és számos referenciával rendelkezik, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy új ingatlanjuk valóban örömforrás lesz.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)