Erre a 3 dologra figyelj, ha nem csak hirdetnéd, hanem el is szeretnéd adni ingatlanodat!

Ingatlant hirdetni lehet, de abból még nem feltétlenül lesz eladás. A siker elsősorban a hirdetés tartalmán, megjelenésén múlik és azon, hogy vajon mit teszünk a hirdetés feladása után!

A hirdetéssel foglalkozni is kell!

Merthogy a hirdetés feladásával nem ér véget a hirdetési folyamat. És ez nemcsak annyit jelent, hogy felvesszük a telefont és fogadjuk az érdeklődőket, hanem azt is, hogy foglalkozunk azzal, hogy a hirdetés el is jusson, a potenciális érdeklődőkhöz. Mert ahogy feladtuk a hirdetést, az néhány nap múlva már hátrább is sorolódik a találati listákon, ahogy újabb és újabb hirdetéseket adnak fel, és a statisztikák azt bizonyítják, hogy a lakást keresők csak az első 3 listaoldalt böngészik végig.

Ezért fontos, hogy hirdetésünk mindig az élvonalban legyen, ennél pedig mi sem egyszerűbb az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszerével, ahol kreditjeinkkel licitálhatunk a listaoldalak legjobb helyeiért, a területi és a bármilyen egyéb szempont szerint rendezett listaoldalak esetében is.

Többek között ezért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni és nem sajnálni 1-2 kávé árát arra, hogy kiemelési csomagot vásároljunk, amellyel 20 kép feltöltése is lehetővé válik, valamint, ha a 120 napos csomagot választjuk, akkor hirdetésünk az Ingatlantájoló közösségi média felületein, illetve partneroldalain (Mfor.hu, Privátbankár és Infostart) is megjelenhet, amivel további több ezer érdeklődőt érhetünk el, és ingatlanunkról cikk is íródhat, amely az Otthontérkép Magazinban jelenik meg és szintén kikerül az Ingatlantájoló közösségi felületeire és partneroldalaira. És ez még nem minden, ha most hirdetsz, akkor kiemelési csomagod mellé egy kreditcsomagot is kapsz ajándékba, amit felhasználhatsz licitálásra!

 

Hirdess most és a választott kiemelési csomag mellé egy kreditcsomagot is kapsz ajándékként az adott időszakra, ha pedig az ingyenes hirdetésnél maradsz, lehetőséged nyílik 5 képet feltölteni.

 

Rengeteg múlik az árazáson!

Mindenki tisztában van vele, hogy a hatékony hirdetéshez szép képek és informatív hirdetésszöveg szükséges, de legalább ennyire fontos a jó ármeghatározás is. Ez azonban nem könnyű feladat és sokan esnek abba a hibába, hogy eladó ingatlanukat túlárazzák. Ha úgy vesszük észre, hogy a hirdetésünk minden szempontból figyelemfelkeltő és informatív, ennek ellenére mégsem érkeznek a jelentkezők, akkor valószínű, hogy az árral lesz a baj. De semmi probléma, árat csökkenteni bármikor lehet, és az Ingatlantájolónál az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy az Árfigyelő szolgáltatásnak köszönhetően az árcsökkenésről mindenki 24 órán belül e-mailben értesítést kap, aki a miénkhez hasonló ingatlanokra állított be Hirdetésfigyelőt.

 

Ne habozz! Add fel hirdetésed még ma és válassz kiemelési csomagot, amellyel számtalan előnyhöz, és most ajándék kreditcsomaghoz is juthatsz!

Mindenhol jelen kell lenni!

És ez még nem minden! Akik ugyanis az új OtthonTérkép mobilalkalmazást is letöltik, azok azonnali push üzenetben kapnak értesítést ingatlanunk árának csökkenéséről. Emellett az OtthonTérkép mobilapplikációban az Otthontérkép Magazin cikkei is megjelennek, így ha a 120 napos csomagot választjuk és ingatlanunkról cikk is íródik, akkor a cikk megjelenéséről is azonnali push értesítést kapnak az OtthonTérkép mobilapplikáció letöltői.

 

Töltsd le az Otthontérkép mobilapplikációt most iOS-re vagy Androidra, hogy azonnal értesülj a legfrissebb ingatlanhírekről és arról, ha egy számodra releváns ingatlan árát csökkentették!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)