Angol elegancia, magyar szív: alacsony rezsi, magas életszínvonal Zuglóban

A tavasz beköszöntével Zugló parkjai, sétányai és terei új életre kelnek, friss levegővel és színpompás virágokkal varázsolva el a járókelőket. A Városligeti fák és cserjék levelet bontanak, a parkok és kertek virágba borulnak, így Zuglóban sétálni igazi élménnyé válik. A kerület persze nemcsak a természeti szépségéről híres, hanem arról is, hogy egyensúlyt kínál a városi élet szolgáltatásai és a nyugodt, családias környezet között.

A Duna-part közelsége, a Városliget zöld oázisa és a Margit-sziget varázslatos hangulata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Zugló ideális otthont nyújtson a pihenésre vágyóknak és az aktív kikapcsolódást kedvelőknek egyaránt.

Itt, az Angol utcában épül az Albion 32 lakópark, melynek elegáns utcai homlokzata mögött egy titkos világ rejtőzik: parkosított, csendes belső kert nyújt pihenési és közösségi teret a lakóknak. 

A lakások AA energetikai besorolást kapnak a megújuló energia használatának, a modern mennyezeti hűtő-fűtő rendszernek, a hőhídmentes szigetelésnek és az 5 kamrás nyílászáróknak köszönhetően, biztosítva a kényelmet és a kedvező rezsiköltségeket.

Az Albion 32-ben 161 lakás épült, ezek között a stúdiólakásoktól a tágas, 4 szobás penthouse lakásokig minden típus megtalálható, így a lakáskeresők igényeiknek és ízlésüknek megfelelően válogathatnak. A lakások többsége a parkosított belső kertre, egy részük pedig a csendes Angol utcára néz. A felső emeletek lakói a zöldtetőnek köszönhetően kertvárosi hangulatot is élvezhetnek. 

Az is igaz, hogy aki itt szeretne lakni, annak érdemes lehet sietni, mivel mostanra már csak 28 lakás elérhető. Egy- és négyszobás lakásokból már csak egy-egy darab szabad, míg két- és háromszobás otthonok közül még bőven lehet válogatni. Érdekes látni, hogy az elmúlt hetekben hirtelen nagyot zuhant a még foglalható lakások száma, februárban még jóval bőségesebb volt a választható lakások kínálata. 

A lakópark területén modern fitness terem, szauna, tágas belső udvar és játszótér várja a lakókat, a biztonságról 24 órás portaszolgálat és kamerarendszer gondoskodik. A lakóközösség összekovácsolódását a társasági életre, pihenésre tervezett közös terek is építik.

A Herminamezőn épülő lakópark kiváló infrastruktúrával és közlekedési lehetőségekkel büszkélkedhet. A közelben iskolák, óvodák, élelmiszerboltok, éttermek és kávézók találhatók, kényelmes mindennapokat biztosítva.

A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. tapasztalata és szakmai múltja biztosítékot jelent a lakók számára, a kedvező fizetési feltételek, mint a 20-80 százalékos fizetési konstrukció pedig tovább növelik a beruházás vonzerejét. A 40 négyzetméter fölötti lakásoknál CSOK Plusz hitel is igényelhető.

A cikk megjelenését az Albion 32 támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Falansztertől üvegpalotáig – ilyen az EU központja

Falansztertől üvegpalotáig – ilyen az EU központja

A brüsszeli uniós negyed: a Bizottság, a Tanács és a Parlament épületei egy újságíró szemével.

Reggelizz, mint egy király!  - Ez az új vendéglátós trend

Reggelizz, mint egy király!  - Ez az új vendéglátós trend

Napunk nyitó étkezése, a reggeli, reneszánszát éli. Bár az orvosok már régóta mondogatják, hogy reggel kell inkább kiadósan enni, mint este, ez eddig nem volt igazán vendéglátós sztártéma. Mostanáig.

Újabb fontos tudnivalók az EP-választásról

Újabb fontos tudnivalók az EP-választásról

Kik és kikre szavazhatnak június 9-én?

Moszkva sikereket akar felmutatni a győzelem napja előtt

Moszkva sikereket akar felmutatni a győzelem napja előtt

Ezek történtek az orosz–ukrán háborúban szombat reggelig.

© 2024 (v2.202102)