Saját részre vagy befektetésnek keresel lakást? Itt szinte nulla rezsit kell majd fizetned!

Akár saját részre, akár befektetésnek vásárolunk, akár egymagunk, akár családdal költözünk, lakásvásárlásnál a lokáció mellett az energiatakarékosság az egyik legfontosabb szempont. Mai cikkünkben egy egyetem közeli beruházást mutatunk, ahol a geotermikus fűtésnek köszönhetően valóban szinte nulla a rezsi.

A Cédrus Liget lakópark a pezsgő egyetemi város, Szeged belvárosában, az Árkádtól, a Mars tértől, a nagykörúttól sétatávolságra található és azonnal költözhető, kulcsrakész lakásokat kínál, rengeteg zöld felülettel, hatalmas teraszokkal és egy dísztóval a lakópark közepén.

A környéken számtalan új lakóprojekt épült már az elmúlt években, ez jelenleg Szeged legdinamikusabban fejlődő területe, ahol még további értéknövekedés is várható. Ugyanakkor a sűrű beépítettség, a zöldövezet hiánya jellemezte eddig a városnak ezt a részét, ezért is különleges ez a lakópark, mely egyúttal egy hatalmas zöld parkot is biztosít a belvárosnak.

Ennél alacsonyabb már nem lehet a rezsid!

A lakópark vitathatatlanul legnagyobb előnye, hogy geotermikus fűtésrendszerrel rendelkezik, így rezsije minimális, A lakások így teljesen függetlenek a gázszolgáltatótól és a fűtésszámla mindig megközelítőleg 30%-kal alacsonyabb lesz, mint a mindenkori gázárak. Így a Cédrus Liget lakói nemcsak egy alacsony költségű, de zöld, nulla kibocsátású, karbonsemleges fűtésrendszer előnyeit élvezhetik.

2+2 évig biztos hozam, nulla fáradsággal

A Szegedi Tudományegyetem 20 világranglistán szerepel a világ vezető egyetemei között, Magyarország egyik legjobb egyeteme, így jelentős számú külföldi hallgató is tanul itt. Szegeden, a Cédrus Liget lakóparkban pedig egy budapesti használt lakás árán új ingatlant tudunk vásárolni, amit a fejlesztő az első 2+2 évre visszabérel tőlünk, – ezáltal állandó hozamot biztosítva számunkra anélkül, hogy nekünk akár csak a kisujjunkat meg kéne mozdítanunk – hogy kiadhassa, ugyanis rengetegen érdeklődnek náluk nap mint nap kiadó lakások iránt is.

Megtaláltad az álomotthont? Költözz most 20% önerővel!

Megvan a kiszemelt lakás, de nem áll most rendelkezésedre a teljes összeg? A jelenlegi hitelfelvételi lehetőségek mellett most nem kapnál hitelt, de néhány év múlva már jó eséllyel indulhatnál érte? A Cédrus Liget lakásaiba már 20% önerővel beköltözhetsz. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kiszemelt lakásra előszerződést is köthetsz, amelyben meghatározásra kerül a végleges ár és az az időpont, amikor a teljes összeget ki kell fizetni. Itt fontos megjegyezni, hogy ez az ár végleges, tehát nem inflálódik, amikor évek múltán megvásárolod a lakást. A végleges megvásárlásig hátralévő időben pedig úgy élhetsz a lakásban, hogy azt a fejlesztőtől kibéreled.

Mi történik, ha mégsem sikerül a megfelelő pénzösszeget előteremteni, vagy esetleg meggondolod magad időközben? Ez esetben az általad befizetett önrészt maradéktalanul visszakapod, tehát csak annyit veszítesz, amennyit az évek során a pénzed kamatozott volna. Természetesen nemcsak 20%, hanem ennél nagyobb önerővel is megvásárolhatod az általad választott lakást.

Ha pedig családot tervezel, vagy családdal keresed új otthonodat, a Cédrus Liget kínálatában a CSOK Pluszra alkalmas nagyobb lakásokat is megtalálod.

A cikk megjelenését a Cédrus Liget fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villanyautó? Nem csak ez a kérdés

Villanyautó? Nem csak ez a kérdés

Terítéken a villanyautózás és a hozzá kapcsolódó összes kérdés, amelyre most válaszok is érkeznek.

Az olimpiai láng most egy szerencsés, vén hajón utazik: ilyen a Belem

Az olimpiai láng most egy szerencsés, vén hajón utazik: ilyen a Belem

Az olimpiai lángot átvevő hajó szombaton hajózott ki a görög kikötőből.

Kínai luxusvasút épülne Ferihegy és a Belváros között?

Kínai luxusvasút épülne Ferihegy és a Belváros között?

A kabinet lemondott az uniós forrásokról.

© 2024 (v2.202102)