Vadregényes vízparti házra vágysz, mégis mindenhez közel? Mutatunk egy remek ajánlatot!

Az emberek fejében valamiért az van, hogy vagy egy nagyobb település központjában laknak, ahol minden elérhető és szenvednek attól, hogy messze a természet, vagy kiköltöznek egy világvégi kis faluba, természetközeli környezetbe, de akkor minden más lesz messze. Pedig létezik olyan hely, ahol igazi vadregényes vízivilág vár, mégsem kell messzire utazni semmiért sem.

Szigetszentmártonban, közvetlenül a Duna-parton, a Dunapart-Alsó utcában vált most eladóvá egy családi ház, ami nyugodt, csendes, békés otthont nyújthat Budapest vonzáskörzetében. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, Szigetszentmárton központjától 2,5 km-re fekszik, ahol óvoda, általános iskola, posta, gyógyszertár is megtalálható, de a ráckevei Tesco sincs messzebb, mint 4 km, így minden fontos szolgáltatás a közelben elérhető. Budapest pedig a ráckevei HÉV-vel vagy autóval is gyorsan megközelíthető.

A családi ház egy 502 nm-es telken fekszik, 110 nm alapterülettel rendelkezik. A tetőtér beépítéses ingatlan földszinti része 58 nm-es, itt nappali-étkező, konyha + spájz és egy fürdőszoba kapott helyet. Gyönyörű tölgyfa lépcső vezet fel az emeletre, ahol az előtérből két szoba nyílik, melyek tölgy svédpadló burkolatot kaptak. A földszinti részhez nagy, 25 nm-es, bazaltkockákkal kirakott, fedett terasz kapcsolódik, feltekerhető ponyvával és nagyon régi, vastag tölgy oszlopokkal. Az egyik emeleti szobából egy dunai panorámás erkélyre lehet kilépni.

Az udvar aszfalttal és térkővel fedett, a telken egy műhely, egy két állásos, fedett autóbeálló és fatároló is található, a gondozott kertet leylandi ciprusok díszítik. Az ingatlanba az utca felől elektromos kapun keresztül lehet bejutni, a biztonságról távfelügyeletre bekötött riasztórendszer és kamerarendszer gondoskodik, a Duna felől rusztikus tégla és kovácsoltvas kerítés található.

A családi ház nagyon szép állapotban van, hőszigetelt, gránit párkányokkal ellátott műanyag nyílászárókkal rendelkezik. 2 évvel ezelőtt kapott új, hőszigetelt tetőt, melynek mérete és fekvése napelem telepítéséhez ideális. A nappaliban egy kandalló is helyet kapott, az ingatlan klimatizált. A konyhában rusztikus téglából készült burkolat és épített konyhapult gránit munkalappal, valamint fenyő konyhabútor fogad, természetesen minőségi konyhagépekkel felszerelve. Az emeleti szobákban beépített, fenyőfabútorok segítik a tárolást.

Az ingatlan a Duna azon szakaszán helyezkedik el, ahol kis szigetek teszik vadregényessé a tájat, a közelben számtalan kirándulóhely megtalálható, és a ráckevei Aqua Land Élmény- és Termálfürdő is könnyen elérhető. Ez a csodás természeti környezetben elhelyezkedő családi ház ideális családoknak, állandó vagy második otthonnak, illetve mindenkinek, aki szereti a természet közelségét, a főváros könnyű megközelíthetőségét, és nem szeretne felújítással bajlódni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Jönnek szép sorban a Patriotok Ukrajnába

Herszon megyét is ágyúzták az oroszok.

Megint változhat az alaptörvény

Megint változhat az alaptörvény

Kíváncsian várjuk a szavazás eredményét.

Hű, de erős lett a forint!

Hű, de erős lett a forint!

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

A médiaszabadság mértéke Magyarországon különösen, de másutt is hanyatlik.

© 2024 (v2.202102)