Sosincs meg a zoknik párja mosás után?

Nincs háztartás, ahol ne kallódnának félpár zoknik. Mutatjuk a megoldást.

Kétségtelen, hogy élnek olyan lények a háztartásban, amik zoknilopásból és öngyújtók lopásából élnek meg egy másik dimenzióban. Vagy valami hasonló lehet a magyarázata annak, hogy az ember berakja a pár zoknit a mosógépbe, ellenőrzi, megvan mindkettő, de mire kiveszi, kiteregeti, már nincs meg, csak a fél pár. Ebből jó sok összegyűlik, ha a család egyik szokása, hogy legalább ketten csak és kizárólag fekete, minta nélküli zoknit hordanak.

Mondani sem kell, mekkora galibát és mennyi keresgélést jelent mindez, legalábbis nálunk ez napirenden van hetente egyszer biztosan. Az is megoldás lehet, ha a kallódó zokniknak egy külön zacskót tart az ember, és abba pakolja, de ugye azt ki kell szedni, át kell nézni, újra kell párosítani, és a maradékot ismét visszahányjuk a zacskóba. Tehát ez is tulajdonképpen kutakodással jár, és nem annyira egyszerű átlátni.

Azokban a lakásokban, ahol van gardrób vagy mosókonyha, könnyen kivitelezhető az ötlet, elég csak a falra kitenni, és senkit nem zavar. Ilyen lakás az alábbi eladó, belvárosi galériás lakás is.

Kattintson a képre!

7_19.jpg

A Pinterest azonban mire jó, ha nem arra, hogy az ember a leghétköznapibb gondjára azonnal megoldást találjon egy kreatív elmének köszönhetően. Falitábla! Ez a megoldás. Készíteni kell egy fa táblát, fekete krétafestékkel lefestve, arra krétával rá kell írni, hogy ez itt bizony az elveszett magányos zoknik városa, és oda kell csipeszelni. Így amikor teregetéskor felmerül, melyik zokni párja hol van, elég csak odanézni a falra, és máris látjuk a megoldást.

 

ÍME:

hiányzó zoknik

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

© 2024 (v2.202102)