Tíz millió alatt nincs normális lakás Sopronban

Sopron gazdasági értelemben az ország egyik gazdag szeglete. Kedves, különleges város, amelyben közel 62 ezer ember lakik. És látja, hogy mennyire gyorsan mennek fel a lakásárak. És egyre nehezebb normális lakást találni.

A belváros gyönyörű, ugyanakkor ez már közel sem mondható el az olcsó belvárosi lakásokról. Jellemzően a közös udvarban lévő, vizesedő, igénytelen megoldásokat találunk, ha tíz millió alatt próbálunk lakást vásárolni ebben a közepes méretű, szinte már osztráknak mondható városban.

Érthető, hogy az emberek nem szeretik az ilyen féltetős udvari megoldásokat, amelyből a határ közeli városban igen sok keresi gazdáját. Amennyiben mélyebben a zsebünkbe tudunk nyúlni, láthatjuk, hogy már egészen szépeket is találunk ebben az udvari, több lakásos kategóriában.

Szép állapotú, 60 nm-es lakást is találunk ebben a Sopronra jellemző, közös udvaros formában. Ahogy e lakásoknál lenni szokott, a tetőtér beépíthető és itt eleve egy 60 nm-es lakásról beszélünk. Ellenben az otthon elég alapos felújításra szorul és az adottságai sem tűnnek olyan jónak, mint az előző lakás esetében.

Az alábbi, 72 négyzetméteres lakás sem rossz választás. Két szobája van és földszinti, felújításra szorul, de akinek csak ennyi pénze van (12,9 millió forint) az belevághat.

Több infóért kattints a képre!

Klasszikus, társasházi, magas emeleti lakást keresve, jó áron csak tetőtéri kialakítást tudunk megvásárolni, mert Sopronban a panel lakások sem mondhatóak olcsónak. Az árak a budapesti szintet idézik, hiszen például ez a 62 nm-es József Attila lakótelepi 2 szobás házgyári lakás nem kevesebb, mint 17,5 millió forintba kerül. Az elrendezése nem rossz, viszont a konyhában és a fürdőben is az eredeti retró csempe van. A műanyag padlóról nem is beszélve, igaz a szobák és a beépített erkély jó állapotúak, és a nyílászárók újak.

Még több infóért kattints a képre!

sopron_ket_szobas.png

 


© 2021 (v150.202005)