Nem is rossz lehetőségek a Dunakanyar több falujában

Vannak kihagyhatatlan lehetőségek a Dunakanyar több falujában is. Ezekből szemezgettünk most.

Talán nem mindenki tudja, hogy Visegrád neve szláv eredetű, a magas vár, fellegvár szóból jön. Az is érdekes, hogy a Dunakanyar legfontosabb városa mindössze 1832 lakossal „büszkélkedhet”. A különleges fekvésű település nem is annyira a faluból, mintsem a szemközti Nagymarosról nyújt igazán szép látványt.

Nagymaroson, a Magyar utcában egy családi pékség és kávézó, a vasútállomástól mindössze 60 méterre várja vállalkozó kedvű új tulajdonosát. Valóban igen romantikus dolog ilyen exkluzív környezetben kávét főzni, vagy croissant-t sütni. A 2010-ben teljesen felújított, de az 1900-as évek elején épült központi ház valóban egy új, különleges élet ígéretét hordozza. Azért egy panel lakás áráért nem kapjuk meg ezt a gyöngyszemet, ha csak nem egy két-három szobás rózsadombi panelról van szó, hiszen az ár 56,5 millió forint.

Ezt a szép kis családi házat, amely 106 nm-es, 1+2 félszobás 50 millióért hirdetik. Az ingatlan 4300 nm-es telken fekszik és egy csodálatos, hatalmas kert veszi körül.

 

Hasonló árkategóriában Kismarosról is megcsodálhatjuk a visegrádi panorámát, ám itt nem muszáj pékséget és kávézót üzemeltetnünk. Az új építésű, exkluzív öko-, és energiatakarékos gerendaház két éve készült el. A telek dupla panorámás a Börzsönyre és a Dunára egyaránt páratlan a kilátás. A földszinten nappali-étkező-konyha és egy szoba, a tetőtérben nappali, két háló, gardrób, stb. található. A képek magukért beszélnek, akinek van közel 50 millió forintja az költözhet is ide és innen még a fővárosba ingázás sem elképzelhetetlen.

A különlegességek után nézzünk egy sokkal elérhetőbb megoldást a Dunakanyarban. Visegrád mellett, Dunabogdányban egy teljesen lelakott, de még megmenthető 100 nm-es ház keresi vállalkozó szellemű új tulajdonosát. Ez csupán 10 millió forint, bár a telek 1100 nm feletti, nem szabad elfelejteni, hogy árveréses épületről van szó, illetve a felújítás költsége még egyszer ennyit emészt fel. Az is lehet, hogy érdemesebb inkább eltolni az egészet és egy új házat felhúzni ott.

Ami a lakásválasztékot illeti, Visegrádon találtunk egy a központhoz közeli, földszinti, 48 nm-es felújított lakást. A zárt udvari kertrészen fedett kocsibeálló is található, ugyanakkor a lakás nagy terasszal (18 nm) is rendelkezik. Tulajdonosa 13,5 millió forintért hirdeti ezt az ingatlant.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

© 2024 (v2.202102)