Oxigént a lakásba, avagy növényekből sosem elég!

Egy lakás könnyen üres és sivár hangulatot áraszthat, ha nincs benne némi zöld. És most nem a zöld színekben pompázó falakra és kiegészítőkre gondolunk, hanem a növényekre, melyek hihetetlen módon képesek kellemes kis oázissá alakítani a lakásunkat.

Égbekiáltóan fontos a lakásunkat növényekkel feldobni, amennyiben nem hogy kert, de még csak terasz sem tartozik az ingatlanhoz. Aggodalomra semmi ok, hiszen van megoldás, méghozzá számtalan izgalmas ötlet bedobásával is csempészhetünk egy kis oxigént a lakásba.

Ne becsüljük alá a szobanövényeket, hiszen amellett, hogy – megfelelő ápolással- gyönyörű kiegészítőként tündökölhetnek, megtisztítják a szoba levegőjét és javítják a lakás mikroklímáját is.

 

Virágkavalkád a dolgozószobába? Miért is ne? A növényekből csak úgy árad az oxigén, nekünk pedig ezzel egyenes arányban nő a koncentrációnk és a munkakedvünk. Ami azért valljuk be, elég nyerő páros.

A galéria felfrissítésére is mutatunk egy szuper ötletet, amit adott lakásra szabottan ki is próbálhatunk. Ezzel a rácsos megoldással bármi lehetséges: felakaszthatjuk a növényeket, ide-oda pakolhatjuk, különféle variációkkal varázsolhatjuk át barátságos kis dzsungellé a galériánkat.

Sokan az ingatlanhirdetők közül is tisztában vannak vele, hogy már az is rengeteget dob egy lakáshirdetésen, ha növények is akadnak szép számmal a lakásban, ahogy ez ennél az angyalföldi lakásnál is megvalósult:

Még több képért kattints a képre!

A VII. kerületben találtunk olyan takarosan felújított lakást is, ami remek példája annak, hogy is lehet egy kisebb, galériás lakást úgy felfrissíteni, hogy a fehér falak mellett az üde zöld színek is uralkodóvá váljanak. A lakás szinte minden szegletében találunk növényeket, sőt, még a dekoráció is megidézi a természet egy darabkáját.

Még több képért kattints a képre!

Az alábbi IX. kerületi két szobás téglalakás is számtalan lehetőséget rejt magában, már önmagában a galéria is kreatív megoldásokkal feldobható:

Még több képért kattints a képre!

Képek forrása: Pinterest


© 2021 (v150.202005)