Azonnal tegyen mindenki hintaágyat a lakásba!

A hintaágy feldobhatja az ingatlant!  Bevallom kevés lakásban láttam itthon hintaágyat, de szerintem nagyon jól mutathatnak a lakásban, teraszon.

Sok formában találkozhatunk ezekkel, sőt színben és minőségben is különbséget észlelhetünk. Érdemes megtekinteni a választékot és beszerezni egyet a pihentető percekhez. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk külföldön milyen ötletekkel találkoztunk. Mutatunk egy néhányat!

A kertben is jól néznek ki!

kerti hintaágy

Belső terekben és teraszon is jól mutatnak!

dizájn

Az otthontérkép.hu oldalt nézegetve rátaláltunk egy néhány igazán stílusos lakásra, amikben egy kicsit egyszerűbb ötleteket találtunk. Ez a VI. kerületi lakás a színes lakberendezési kellékeivel nagyon kitűnő és hangulatos. A felújított otthon mindkét szobája állógalériázott, ami növeli a tér kihasználásának lehetőségét is.

A színes lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapest belváros

Pilisborosjenőn, egy családi házban egy sárga hintaágy tekinthető meg. A nagy tér miatt a hintaágy jól mutat és még útban sincs. A fából készült ház lakói igazán kedvelhetik a hintaágyakat, hiszen egy másik szobában még egyet felfedeztünk.

A 4 szobás családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó családi házak

Kisebb méretű, de formás kis hintaágyat találtunk ebben a II. kerületi lakásban is. A 3 és fél szobás lakást csodás színekben és stílusban rendezték be. A hangulatos ingatlan a minőségi berendezés mellett jó infrastruktúrával is rendelkezik, még a Margit-sziget is közel van.

További képekért kattints a fotóra!

minőségi ingatlan

A következő XI. kerületi 3 szobás lakásban a hintaágy kinti megoldását valósították meg. Az igényes, napos terasz megtartotta az ingatlanra jellemző luxust és a hintaágy alá még egy kis zöld övezetet is létrehoztak. Tökéletes pihentető percekkel ajándékozhat meg a hintaágy! Csodás ötlet!

További képekért kattints a fotóra!

XI. kerületi lakás

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/.


© 2021 (v150.202005)