Hangulatos kertvárosi lakások Budapesten!

A kertvárosi lakások általában csendesebb környezetükről ismertek, hiszen a belváros zajától és nyüzsgéstől is egy kicsit távolabb helyezkednek el. Az árak minőségük és fekvésük miatt is eltérőek lehetnek. Mutatjuk a kertvárosi lakások budapesti választékát!

Kezdjük is egy csodaszép 2 és fél szobás kertvárosi otthonnal. A Pacsirtatelepen levő ingatlanhoz egy kicsi, de hangulatos kertrész és egy előkert is tartozik. Kiváló lehetőségeket találni a környéken bevásárlás, óvoda és iskola szempontjából.

A hangulatos kertvárosi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó ingatlanok

A XIV. kerületben is eladó egy napfényes csendes lakás, ami akár azonnal is költözhető. Minden szoba más színvilágban látható, ami nagyon feldobja ennek kinézetét.

További képekért kattints a fotóra!

kertvárosi lakás

Egy másik lakást is találtunk Zugló kedvelt részén. Különleges hangulatú és egy családias társasházban található, ajánlott kis családoknak a maga 3 szobájával. Az ingatlan a környező kert felé nyílik, sőt a terasz ideális lehet kisebb összejövetelekre is.

További képekért kattints a fotóra!

teraszos lakás

Angyalföldön is találni kis kertvárosi lakást, ami praktikus kialakítású. Csendes környezetben található, de attól még kitűnő közlekedési feltételekkel rendelkezik, a belváros nagyon gyorsan elérhető. A XIII. kerületi lakás egy közkedvelt kertvárosi részen van, sőt az erkélyes kilátása is szép perceket okozhat, hiszen a budai hegyekre tekinthetünk.

A XIII. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó lakások Budapesten

 

 


© 2021 (v2.202102)