Formás kis nyaralók országszerte!

Sokszor kiszabadulnánk a friss levegőre, messze a város zajától és csak pihenni egy pár napig, egy csendes környezetben. Az ingatlanpiacon sok nyaraló várja az új pihenni vágyó lakóit. A otthontérkép.hu oldalon böngészve, a kínálatok között rátaláltunk néhány igazán kis formás nyaralóra. A maximális összeg, ameddig elmentünk az  35 millió forint volt.

Kezdjük is válogatásunk legolcsóbb darabjával. Az ingatlan Fehérvárcsurgó üdülő övezetében található, amihez egy nagy telek, borospince és egy terasz is tartozik. A ház különböző bútorzata keveri a hagyományos és a modern stílust.

A formás nyaralóról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!eladó ingatlan

Nekem a következő házról egy görög, vagy olasz tengerparti ház jut eszembe. A lapos tető és ezen levő terasz nagyon sok lehetőséget nyújt, kis kertnek, napozó területnek vagy akár romantikus pillanatoknak adhat helyet.

További képekért kattints a fotóra!

Balatonfüredi nyaraló

A következő ingatlan Balatonmáriafürdőn kelleti magát. Két generációs családoknak ideális, sőt befektetésnek is igazán jó üzlet lehet. Az ingatlan rendezett, kellemes kinézete a belsejére is jellemző. A színvilágát illetően is hasonló árnyalatokat használtak a belső terek kialakításakor.

További képekért kattints a fotóra!

eladó nyaraló

A már kissé drágább nyaraló Alsóörsön található, egy igazi hagyományokat örző ingatlanról van szó. Az egyedi darab belső színtereiben hagyományos a bútorzat és a kellékek is. Az alsóörsi strand 1 km-re van a háztól, ami máris egy előnyt jelenthet.

A nyaraló belső részeiről képeket a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

hagyományos nyaraló

A 36 millióhöz közelítve egy csodás panorámás nyaralót mutatnák, ami Murarátkán található. A háztól csak 1 km távolságra van a muraszmenyei horgászparadicsom, sőt a közelben egy termálfürdő is nyugodt pillanatokat szerezhet.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlan

 


© 2021 (v2.202102)