A hét legmenőbb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Eklektika a Rózsadomb alsó peremén

A II. kerületben, a Buday László utcában találjuk ezt a 84 m2-es, 3 szobás felújított lakást, amit egy magánszemély hirdet. A lakás 5 éve teljes felújításon esett át, így akár azonnal költözhető. Az ingatlannak egyedi stílusa és kisugárzása van, ötvözi a ház eredeti arculatát modern bútorokkal és műszaki cikkekkel. Az új tulajdonosnak érdemes lehet ajánlatot tenni a berendezés egy részére is. Az ingatlan 60,9 millió forintba kerül, ami 725 ezer forint/m2.

lakás rózsadomb

Nagyágyú Szentendrén

Szentendrén hirdetnek egy igazán különleges ingatlant, a leírás alapján a penthouse-t az „Év Lakberendezője” 2015-ben újította fel, az eredmény magáért beszél. A lakás adatlapján az első néhány kép alapján nehéz volt eldönteni, hogy egy ügyes grafikus által megrajzolt látványtervekről, vagy valódi képekről van szó. A 119 m2-es, 3,5 szobás lakásból csodás panoráma nyílik a budai hegyekre. Az ingatlan 66 millió forintba kerül.

szentendre lakás

Kertvárosi lakás Zuglóban

A XIV. kerületben a Szugló utcában, kertvárosi környezetben, 9 lakásos, nagy kertes társasházban eladó egy 67 m2-es újszerű lakás. Az 1+2 szobás kertre néző, belső kétszintes lakáshoz rengeteg extra tartozik, többek között a teljes ingatlan klimatizált, távfelügyeletes riasztóval ellátott és két gardrób található benne. Az ingatlant 49,9 millió forintért hirdetik.

terasz

Felújított lakás Újlipótvárosban

A XIII. kerületben, a Hegedűs Gyula és Balzac utca sarkán találjuk ezt a 68 m2, 2+1 szobás lakást. Az ingatlan egy 40 lakásos, 1930-as években épült liftes társasház első emeletén található. A csodásan felújított, klimatizált lakást 56,9 millió forintért lehet birtokba venni.

13. kerület ingatlan

Kedves lakás a Stefánia úton

Zugló frekventált részén, a Stefánia úton, kiváló közlekedés mellett, tulajdonostól eladó egy 3. emeleti, 40 m2-es, 1,5 szobás teljes körűen felújítot, azonnal költözhető, erkélyes lakás. Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból abszolút ideális, 5 percnyire található a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól és az 1-es villamos megállója is sétatávolságra van. A lakásért 25,2 millió forintot kér a hirdető.

zugló eladó lakás

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)