Megfizethető gyöngyszemek a „Nyóckerből”

A legendásan rossz hírű kerület elképesztően sokat fejlődött az elmúlt pár évben. Vannak persze még zűrös részei, de egyre több a szép kis lakás. Találtunk is párat.

A „Nyóckert” még filmben és rap-számokban is sokan, sokszor emlegették a populáris kultúrában, mint a bűnözés, a problémák mekkája. Azonban az új generációk, a külföldiek és a vidékről érkezők tömegesen vesznek itt új vagy szépen felújított kis, „életkezdő” lakásokat. Most a környéken azonban a rossz híre miatt még belátható áron lehet a pesti belvároshoz valóban közel fekvő kislakásokat elcsípni. Miközben a szűken vett belváros árai négyzetméterenként egymillió környékén tanyáznak, addig itt ennek a feléért lehet jó kis lakásokat is kapni. Persze nézzük meg a házat és a környéket. A kép itt utcáról-utcára változik. Igaz az olyan rossz hírű kerületrészek, mint a Teleki tér környéke vagy a Baross-Szigony sarok is egyre inkább szépül, átalakul.

Nézzük a kínálatot! Egészen emberi áron kelletik magukat az alábbiakban felsorolt ingatlanok.

Indulásnak nézzünk egy olyan lakást, ami még nincs kész, de elég jó vétel egy olyan helyen, aminek az értéknövekedési potenciálja messze felülmúlja az átlagot. Ez a lokáció pedig a Magdolna negyed a VIII. kerületben. A Lujza utcai házban többnyire közepes vagy kisebb méretű otthonokat alakít ki a fejlesztő, a cég pár száz méterrel arrébb már építi a Simona ház 1. nevű társasházat, ahol már nincs szabad lakás. Van viszont még pár az említett Lujza utcában, például ilyen, ami az alábbi látványterven is ott van. Több infóért kattints a képre!

Józsefvárosi lakások

A következő lehetséges célpont egy már létező, hús-vér ingatlan, az Orczy úton található: 48 nm-es, 2 szobás lakás és nagyon jó ízléssel újították fel. A közlekedése kiváló, közel esik a SOTE és a Közszolgálati Egyetem is. A megjelölt ár a teljes bútorzattal együtt értendő. A tulajdonos 25,3 millió forintot kér érte.

Ez a lakás ugyan kicsit drágább, de újépítésű társasházban található a VIII. kerület megújuló részén, szintén közel az egyetemekhez. A lakás szintén 2 szobás, 47 nm-es és erkéllyel, valamint gépkocsi beállóval is rendelkezik. Az ára 26,9 millió forint, amely ezen a környéken, újépítésű házban abszolút reálisnak tűnik.

Az előző két példánál jóval kedvezőbb befektetést ígér – hiszen nagyon jónak tűnik a vételár – az alábbi lakás. A 47 nm-es, 2 szobás lakás egyszerűen ugyan, de szépen fel lett újítva, gyakorlatilag költözhető állapotban van. A hirdetés szövege szerint pedig egy felújítás előtt álló polgári házban található a lakás. A lakás a fentebb említett társainál jóval olcsóbb, 16,9 millióba kerül. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

© 2024 (v2.202102)