Nem túl drága, ízléses otthonok Szegeden

Magyarország harmadik legnépesebb városában, Szegeden böngésztem és igazán szép ingatlanokra bukkantam. Azért árakban eléggé máshol járnak az ingatlanpiacon, hiszen Budapesten a népszerű kerületek lakásai jóval drágábbak, méretükhöz képest. A főváros, az mégis főváros…de mutatok néhány ízléses darabot a szegedi lakások közül. Nézzd csak!

Kezdjük is ezzel a 4 szobás lakással, ami Szeged egyik legnépszerűbb környékén található. A 12 lakásos társasházi lakás stílusos, zöld növényekkel teli és világos. A ház udvara parkosított és a tulajdonos szerint közössége is barátságos. Sőt kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, a belváros gyalog 10 perc alatt megközelíthető.

További képekért kattints a fotóra!

Ingatlankínálat

Itt van ez a másik elképesztő kialakítású darab is, amit egy belsőépítész álmodott meg. A felújításra 2018-ban került sor. A gyönyörű lakás ugyancsak frekventált helyen található, a közelben a mindennapi élethez való szükséges dolgok megtalálhatók. Minden helyiségében más-más színekkel dobták fel a fehér falakat, bútordarabokat. A csillárok sem unalmasak!

A káprázatos lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

szegedi lakások

A belvárosban egy újabb gyöngyszemre találtunk, amit 2 évvel ezelőtt teljes körűen felújítottak és fehér, szürke, fekete árnyalatokba öltöztettek. Egyedi díszelemeket is megfigyelhetünk, például a képen látható két fényforrás elég futurisztikus. A különleges dizájn mellett kertkapcsolattal is rendelkezik, ez egy 26 nm-es teraszt is magába foglal.

További képekért kattints a konyhára!

lakás dizájn

A 4 szobás lakóparki lakás kényelmes és színvonalas elemekkel büszkélkedik. A konyhabútor egyedi tervezésű, de a tusolófülke sem semmi! Bevallom engem leginkább ez a tornaórára emlékesztető fal lepett meg a legjobban.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Kiderült, hogy mennyi kártérítést kaptak a bicskei áldozatok

Peren kívül megállapodtak.

© 2024 (v2.202102)