Gyula sokaknak nagyon bejön.Ezért!

Nem csak fürdője miatt érdemes Gyulán körülnézni annak, aki szép nyaralót, vagy lakólehetőséget keres. Érdekes módon a helyi ingatlanok ára meglehetősen magas, feltehetően a határ túloldaláról érkező vásárlók is felfelé hajtják az árakat.

Magyarország délkeleti csücskében elbújó kisváros régies romantikával fűszerezett hangulata sokakat rabul ejt. A városka igazi különlegessége a várfürdő. Nem is értem miért a Balaton a nyugdíjasok egyetlen kedvence. A Dél-Alföldi régió leglátogatottabb turisztikai központja 30 ezer fős város és nem csak a turizmus, de a vállalkozók számára a román határ közelsége is érdekes lehet.

Akadnak olcsó lehetőségek a határ menti városban, hiszen pár millióért már lehet telkeket kapni és tízmillió környékén masszív házak is vannak, ám aki jó környéken, minőségi és újszerű ingatlant keres, annak eléggé mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Itt van például ez a szép, újszerű családi ház. Parkosított környezetben, 153 négyzetméteres, négy szobás házat kaphatunk 45 millióért.

A régebbi, korszerűsítetlen kádárkockák persze a jobb környéken nem megfizethetetlenek. Itt van például ez a két lakásossá alakítható, igaz közvetlen az utcára nyíló ablakokkal kínált 99 négyzetméteres ház, amely Nagyrománvárosban van. Sajátossága, hogy könnyedén különálló lakásokká alakítható.

Nézzünk most egy inkább szabadidőre, nyaralásra kitalált, de a fürdőtől sem túl távoli ingatlant. Mi több ez a „darab” takaros, olcsó, 11,9 millió és mindössze 50 méterre van a fürdőtől, így tavasztól őszig könnyen ki is adható akár. A telek sem túl nagy, így könnyen gondozható, bár a ház falazata vegyes, azaz egy része vályog, ám állapota nagyon szép – különösen árához képest.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)