Gyula sokaknak nagyon bejön.Ezért!

Nem csak fürdője miatt érdemes Gyulán körülnézni annak, aki szép nyaralót, vagy lakólehetőséget keres. Érdekes módon a helyi ingatlanok ára meglehetősen magas, feltehetően a határ túloldaláról érkező vásárlók is felfelé hajtják az árakat.

Magyarország délkeleti csücskében elbújó kisváros régies romantikával fűszerezett hangulata sokakat rabul ejt. A városka igazi különlegessége a várfürdő. Nem is értem miért a Balaton a nyugdíjasok egyetlen kedvence. A Dél-Alföldi régió leglátogatottabb turisztikai központja 30 ezer fős város és nem csak a turizmus, de a vállalkozók számára a román határ közelsége is érdekes lehet.

Akadnak olcsó lehetőségek a határ menti városban, hiszen pár millióért már lehet telkeket kapni és tízmillió környékén masszív házak is vannak, ám aki jó környéken, minőségi és újszerű ingatlant keres, annak eléggé mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Itt van például ez a szép, újszerű családi ház. Parkosított környezetben, 153 négyzetméteres, négy szobás házat kaphatunk 45 millióért.

A régebbi, korszerűsítetlen kádárkockák persze a jobb környéken nem megfizethetetlenek. Itt van például ez a két lakásossá alakítható, igaz közvetlen az utcára nyíló ablakokkal kínált 99 négyzetméteres ház, amely Nagyrománvárosban van. Sajátossága, hogy könnyedén különálló lakásokká alakítható.

Nézzünk most egy inkább szabadidőre, nyaralásra kitalált, de a fürdőtől sem túl távoli ingatlant. Mi több ez a „darab” takaros, olcsó, 11,9 millió és mindössze 50 méterre van a fürdőtől, így tavasztól őszig könnyen ki is adható akár. A telek sem túl nagy, így könnyen gondozható, bár a ház falazata vegyes, azaz egy része vályog, ám állapota nagyon szép – különösen árához képest.

 


© 2021 (v150.202005)