Nagyon menő, egyedi kis asztalok a nappaliban!

A nappali berendezés is fontos lépés! Legyen szó amerikai konyhás, vagy elkülönített hagyományos nappalikról mindig feldobható egy kis ötletességgel. Most a dohányzóasztalokra koncentráltunk és ezek érdekes változatainak néhány példáját mutatnám meg. Külföldi darabokat is kerestem, de itthoni példák után sem kellett sokat böngésszek.

A következő kép kollázson látható néhány külföldi példa:

lakberendezési ötletek

A Városliget szomszédságában egy gyönyörű lakás várja új lakóit. Az egész lakásról az ízlésesség árulkodik, hiszen a nappaliban álmennyezet és díszített fali burkolat is látható, a hálóban pedig fali díszítés. Ami a színeket illeti minden harmóniában van egymással. A nappaliban található formás  kis asztal igazán esztétikus.

lakberendezési ötlet

A következő, V. kerületi lakás egy igazi kivételesség a piacon. A Parlamenttől pár lépésnyire található, a Szabadság tér szomszédságában levő társasházban. Az első emeleti kuckó felújított állapotban van, teljesen berendezett. Azok számára, akik kedvelik a rajzokat, festményeket ez a lakás máris levette a lábukról. Az egyetlen szoba csupa érdekességből áll, nagyon jól mutat a váza, amit lámpa tartónak használnak.

egyedi dizájn

A XVI. kerületben levő társasházi lakás hatalmas terekkel rendelkezik, a nappaliból kiléphetünk a nagy teraszra, a másikra pedig a hálóból, innen csodás, budai hegyekre néző panorámában lehet részünk. Igazi luxus jellemzi nem csak a felhasznált anyagok miatt, de sok plusz elemet is tartalmaz, mint például a design lámpák, beépített hangulatvilágítás. Szerintem nagyon jól mutatnak a nappaliban a kincsesláda asztalkák.

budapesti ingatlanok

Egy újabb belvárosi ritkaság! A műemlékházban található lakás szépen felújított és karbantartott. A belvárosban van, de attól csendes napfényes, sőt a belső udvara még zöld növényekkel is kialakított. A 2 szobás kégli régies hangulatú, a bútordarabok, a nappali közepén található asztalka és a festmények is ezt sugallják.

lakás berendezés

A Bazilika és az Opera ház szomszédságában eladó egy felújított, IV. emeleti, utcára néző lakás. Az erkélyes ingatlan egyszerű és mégis érdekes dizájn elemekkel felszerelt. Szépen feldobja a lakást a falon csüngő kép, de az ehhez passzoló dohányzón levő váza is. A kis asztal helytakarékosságában is kitűnő választás lehet!

asztal dísz

Külföldi dohányzóasztal példák forrása:  https://hu.pinterest.com/.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)