Kincset találtunk Terézvárosban!

Azoknak, akik családi házban nőttek fel, nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy bizony egy lakás is lehet ugyanolyan kényelmes családi fészek. Mai bejegyzésünkben egy olyan óriási, belvárosi, kényelemszigetet mutatunk be, ami minden bizonnyal meggyőzi majd a kételkedőket!

A belvárosi élet fogalmával a köztudatban összefonódott a helyszűkössége is, ami végül is nem csoda, tekintve, hogy -példának okáért- a VI. kerület egyes részein közel 1 milliós négyzetméter árakkal is találkozhatunk, így kevesen engedhetik meg maguknak a tágas tereket. Vannak azonban olyan otthonok is, ahol nem garasoskodtak, fittyet hánytak a négyzetméter árakra és a kialakítás tervezésekor vállaltan a magasabb státuszú közönséget célozták meg. Ilyen például ez a 129 négyzetméteres lakosztály is, mely a Király utcában várja új tulajdonosát.

Kétség kívül tökéletesen kipofozták ezt a hatalmas családi kuckót, ami a nagyméretű ablakainak és tágas szobáinak köszönhetően igen barátságos képet fest. A negyedik emeleten található “lakáska” minden részletét megtervezték, minőségi anyagokkal újították fel. Habár a luxus jelzőt kicsit túlzásnak tartanám, az vitathatatlan, hogy szuper munkát végeztek a felújítást végző szakemberek és a tervezők.  Nem követték el ugyanis azokat a hibákat, amitől egy modern otthon rideg és idegen lesz, helyette, ügyesen játszottak a színekkel és formákkal, minek köszönhetően egy nagyon kellemes hangulatot varázsoltak.

A különlegességben egy tágas étkezős konyha kapott helyet, ami az erkélyes nappaliba csatlakozik. Ezeken kívül 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, dolgozó és gardrób is kialakításra került. Stílusa letisztult, visszatérő az arany és a kő burkolat, amit a zöld és a türkiz sötétebb árnyalataival spékeltek meg. Az arany és a zöld egyébként a tapétákon is visszaköszön – ezekből egyénként kifejezetten szépeket választottak!

A gyönyörű otthon 150 millió forintba kerül. Ebből adódóan vagy tehetősebb családoknak, pároknak ajánlott, vagy pedig befektetési célra, rövid vagy hosszú távú lakáskiadásra.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)