Parkosítással hangulatosabbak a hétköznapok!

Parkosított kert kialakítása odafigyelést és időt is igényel, de megéri! Nem feltétlenül kell túlzásokba esni, egyszerűbb megoldásokkal is feldobhatjuk a kis kertünket. Egy-két ötlet és máris másképp néz ki! Néha jó ha ihletet is szerzünk mielőtt neki fognánk kényesebb feladatnak, ezért hoztunk néhány igazán szép elképzelést! Nézd csak!

Külföldi példákat is hoztunk, mindenhonnan érdemes elképzeléseket gyűjteni!

kert dizájn

Budaligeten kaptunk egy káprázatos kertes, 6+2 szobás családi házat! Az ingatlan erdővel körülvett, csendes környezetben van, sőt örök panorámával is büszkélkedhet. Az otthonhoz tartozó zöld, virágos kert nagyon hangulatos, kellemes perceket tölthetünk ott. Rendezése szükséges, de ha ilyen szépen mutat, akkor ez nem is teher.

parkosított kert

Pestszentlőrincen is találtunk egy szépen parkosított kertes házat! Mit is használtak hozzá? Néhány követ, virágokat, bokrokat…Semmi extrát, de mégis nagyon jól mutat. Egészen másképp nézünk az ingatlanra, ha azt látjuk, hogy rendezett és érdekes!

kertes házak

Hasonló megoldást alkalmaztak ennél az 5 szobás családi háznál is! Az érdi ház parkvárosi részen található, egy 776 nm-es telken. A nappaliból és egyik hálószobából is közvetlen kijuthatunk a teraszokra. Választhatunk, hogy hova üljünk ki és engedjük ki a gőzt!

telkes házak

Ócsa központjához közel egy hangulatos, belső udvaros családi ház új tulajdonosára vár, hogy ezt a parkosított telket is egy megbízható személy kezébe adja át. Az udvar parkosított és öntözőrendszerrel is ellátott, sőt egy fedett terasz is a rendelkezésre áll, ahol grillező és kemence is van. A méretes, felújított otthon nagy családoknak kiváló választás lehet, vagy esetleg befektetési szempontból is érdemes elgondolkodni!

családi ház Ócsa

 

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/


© 2021 (v150.202005)