Pompás panorámás paneleket mutatunk 

Az ősz közeledtével az emberek egyre inkább az olyan hosszabb távú projektekben kezdenek gondolkodni, mint az új vagy nagyobb lakás/ház vásárlása, lakhelyváltás, szét- vagy összeköltözés. Népszerű és továbbra is viszonylag pénztárcabarát megoldás ilyenkor a panel, úgyhogy megvizsgáltuk, mi a helyzet a panorámás példányok piacán.  

Lassan visszatér az igazi élet a nyaralókon kívül az ingatlanpiac más területeire is. Hamarosan kezdődik az év az iskolákban, visszatérnek a munkahelyekre a – jó esetben tökéletesen – kipihent kollégák a vízpartokról, kalandtúrákról, külföldi családi pihenésről. Mindez azt is jelenti, hogy az emberek immár az olyan hosszabb távú projektekben kezdenek gondolkodni, mint az új vagy nagyobb lakás/ház vásárlása, lakhelyváltás, szét- vagy összeköltözés. 

Népszerű, praktikus és továbbra is viszonylag pénztárcabarát megoldás ilyenkor a panel. Úgyhogy kerestünk néhány igazán különleges fekvésű – értsd: kivételes panorámával rendelkező -, budapesti lakást ebben a kategóriában. 

Mutatjuk a kedvenceinket!

Albertfalván, azaz a XI. kerületben, a Sáfrány utcában tíz emeletes panelház ötödik emeletén eladó ez a nyugati tájolású, erkélyes, tehermentes, 1 + 2 félszobás, 53 négyzetméteres öröklakás. Irányára 26,99 millió forint. 

Kattints a képre még több fotóért!

Az épület zöldövezetben található, az erkélyéről csodás panoráma nyílik a Budafoki domboktól egészen a Gellért-hegyig. Már a lakáshoz vezető folyosóra is csak kulccsal lehet bejutni, a ház pedig több helyen kamerával felszerelt, tiszta, karbantartott és 2 nemrégiben felújított lifttel rendelkezik.

Akár pár nap alatt is birtokba vehető ez a 29,5 millióért kínált 58 négyzetméteres, szintén 1 + 2 félszobás, panorámás panellakás erkéllyel a Párkány utcában, a Vizafogó szomszédságában. 

Kattints a képre még több fotóért!

A külső nyílászárókat cserélték, ezt leszámítva a lakásra ráfér a felújítás. A környék ellátottsága viszont kitűnő: pár percen belül bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, 3-as metró (Árpád híd), 1-es villamos (Róbert Károly krt.), buszjáratok is találhatóak. 

24,75 millió forintért hirdetik Kaszásdűlőn, azaz a III. kerületben ezt az 1 + 2 félszobás lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

Szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a budai hegyekre. A korábbi felújításkor a konyha és a fürdőszoba is megújult. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)