Félmilliárdos luxuslakások Budapestről

Dunai körpanorámás óriásterasz, faltól falig üvegfelületű nyílászárók, infravörös szőnyegpadló, látványkandalló – mindez szinte alapfelszereltségnek számít egy félmilliárd forint értékű lakás esetében. A fővárosi luxuspiac ajánlatait böngésztük.

Szétnéztünk az 500 millió forint körüli, de 400 milliónál mindenképp drágább fővárosi lakások piacán. Ebben a kategóriában szinte kizárólag olyan otthonokat árulnak, amelyektől leesik az ember álla és hosszú időre tátva marad a szája.

Alapkövetelmény a páratlan fekvés, a legmodernebb/legelegánsabb belső kialakítás és felszereltség, valamint a kivételes biztonság. 

Ezt a hihetetlen kilátással rendelkező 7 szobás penthouse lakást 595 millióért vesztegetik. 2006-ban épült a Gellért-hegy oldalában, 180 fokos nyitott panorámával, összesen 87 négyzetméternyi terasszal (77 + 10 négyzetméter).

Kattints a képre még több fotóért!

Üvegkorlátok, teljes dunai és budapesti körpanoráma, nagy belmagasságú rusztikus, mégis modern stílusban berendezett nappali, üvegfelületű faltól-falig nyílászárók, 5 hálószoba, két fürdőszoba (az egyikhez szauna részleg is dukál). 

A lakáshoz tartozik 

  1. egy 30 négyzetméteres, külön helyrajzi számon nyilvántartott, kétszobás szeparált földszinti garzon/iroda, ami a lakással együtt eladó, valamint 
  2. egy 16 négyzetméteres tároló, 
  3. egy 8 négyzetméteres mosókonyha és 
  4. három garázs is.

A Vígszínházra is panorámás ez az V. kerületi, 5. emeleti, Szemere utcai belső kétszintes, óriási terekkel rendelkező luxuslakás. 

Kattints a képre még több fotóért!

Alapterülete 208 négyzetméter, a meleget pedig a hideg napokon infravörös szőnyegpadló szolgáltatja. De van itt 3 háló is, mindegyik saját fürdőszobával. A lakás irányára 490 millió forint. Liftes házban található.

726 millió forint az irányára ennek a szintén V. kerületi, Duna-parti 6 szobás, 280 négyzetméteres, mind műszakilag, mind esztétikailag teljesen felújított polgári lakásnak.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy gyönyörűen felújított, liftes ház harmadik emeletén található hatalmas terekkel. A dupla nappali és a fő hálószoba minden ablaka a Dunára, valamint a Gellért-hegyre néz, a nappaliból félkör alakú erkély is nyílik.
A konyha 28 négyzetméteres. Mindhárom hálószoba saját fürdővel rendelkezik, a fő hálószobából egy gardrób is nyílik. Maradt hely egy mosókonyhának/kazánháznak, valamint vendégmosdónak is.

Modern fűtésrendszer, elektromos redőnyök, látványkandalló és egy parkolóhely is (a ház belső udvarán) tartozik az ingatlanhoz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)