Balatoni panoráma az eladó lakásokból!

A Balaton körül nem csak házakban gondolkodhatunk, hanem lakásokban is, főleg ha ezek közel is vannak a parthoz és még panorámásak is. Ha nem is lakhatási szempontból, de befektetési célból is tökéletesek lehetnek. Virtuálisan körbejártuk a tavat és igazán szép lakáscsokrot találtuk, amelyek nagyszerű állapotban vannak és még szép helyen is fekszenek.

Hoztunk is egy szép, új építésű másfél szobás lakást Balatonlelléről. Központi helyen van és a Balaton is pár perc sétával könnyen megközelíthető. A 2015-ben épült társasház nyaralóként szerepel a nyilvántartásban, de egész évben lakható. A vételár tartalmazza az autóbeállót és a kerékpár tárolót is.

társasházi lakás

Itt van például ez a vízparti, 1+2 szobás társasházi lakás, amely minden igényt tökéletesen kielégít. Egy nappali, két hálószoba, fürdő és egy üveggel fedett terasz is található benne. Innen, de a kertből is csodás a panoráma. A saját, füvesített kertrész pedig kiváló lehetőséget nyújthat grillezésre, napozásra.

Siófoki lakások

A Balaton déli partján levő, Balatonőszöd is rejt néhány szép panorámás lakást. Itt van ez az újszerű állapotú másfél szobás apartman, amihez tartozik egy kis terasz is, ahonnan gyönyörködhetünk a tájban. A Hullám Üdülőpark sok szolgáltatást nyújt, amelyekkel könnyebbek lehetnek a mindennapok, sőt még saját parkosított strand, bográcsozó, sütögető helyek és játszóterek is igénybe vehetők.

üdölőparki lakás

Keszthely belvárosában eladó egy balatoni panorámás, modern lakás. A 115 nm-es, 3 szobás ingatlan nagyon hangulatos a választott színek és kialakítás miatt. Az otthonhoz egy kamerázott teremgarázs is tartozik, így biztonságban tudhatjuk a járművet.

eladó ingatlanok

A közkedvelt Balatonfüredre is ellátogattunk, és a mediterrán stílusú lakóparkban találtuk ezt a 2 szobás lakást. Az újszerű állapotban levő kégli 6 nm-es teraszáról kilátni a tóra és az épület saját medencéjére is. A belső terek is hangulatos színvilágban úsznak és modern lakberendezési elemekkel vannak ellátva.

panorámás lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

© 2024 (v2.202102)