Isztiméren, Héregen és Borgátán is virágzik a nyaralók piaca

Isztiméri vadászházat, borgátai apartmanokat és héregi nyaralót is mutatunk borospincével, fantasztikus panorámával. Ki mondta, hogy a nyaraló feltétlenül egyet jelent a vízparti ingatlannal? Íme, a pergolák, filagóriák, fatüzelésű kandallók világa!

Bár a nyaraló szóról első hallásra valamilyen vízparti ház jut az ember eszébe, korántsem csak az úszni, kajakozni, szörfözni és strandolni szeretőkről szól az ingatlanpiacnak ez a szegmense.

Nem szabad megfeledkeznünk a hobbikertészekről, túrakedvelőkről, horgászokról, vadászokról és az egyedüllétre vágyókról sem. 

Különleges, sokak által sosem hallott helyszíneken található nyaralókat kerestünk. Ezekre az ingatlanokra ősszel és télen is érdemes lecsapni, hiszen az év bármely szakaszában kihasználható pihenési formákat kínálnak.

A Bakonykúti szomszédságában található Isztiméren például 42,9 millió forintért eladó ez a 2000-ben épült, 120 négyzetméter alapterületű vadászház egy 1010 négyzetméteres telken.

Kattints a képre még több fotóért!

Hétház-puszta Isztimér közigazgatási területén fekszik, lenyűgöző természeti környezetben, a Keleti-Bakonyban. Errefelé halad el az Országos Kéktúra útvonala is. A környék kedvelt kirándulópontjai: Burok-völgy, Római-fürdő, a Tési Szélmalmok és Kovácsműhely, a Széchenyi Zsigmond-kilátó.

Ideális helyszín ez a természet szerelmeseinek, a világ zaja elől elbújni vágyóknak, de gyakorlott vadászoknak is. Fatüzelésű kandalló, villany, víz, vonalas telefon, kábeltévé és internet-elérhetőség is adott a házban. 

A Komárom-Esztergom megyei Héregen, a Hosszú-hegyi dűlőben található ez az 1975-ben épült téglaház, amit 4,3 millióért kínálnak.

A konyha alatt borospince, présház, a kertben gyümölcsfák. Azoknak, akik feltöltődni vágynak, és a nyugalom szigetén szeretnék érezni magukat, kiváló lehetőséget kínál a relaxálásra a gyönyörű panorámával rendelkező filagória is.

Kattints a képre még több fotóért!

Villany bevezetve, a vizet fúrt kút biztosítja házi víztisztító rendszerrel télen, nyáron. A fűtés vegyes tüzelésű kályháról megoldott.

Borgátán, a fürdőtől mindössze 100 méterre két utcára nyíló, 4 önállóan berendezett, felszerelt, könnyűszerkezetes apartman (2 kétszobás, 2 egyszobás) eladó 12,5 millió forintért. A község Vas megyében, a Celldömölki járásban van Kemenesalján, a Kis-Somlyó hegy lábánál, a Kodó-patak mentén, Sárvártól 15 kilométerre délkeletre.

Kattints a képre még több fotóért!

Mindegyik apartman külön bejáratú, nagy fedett terasszal rendelkezik, az udvaron pedig vízforgatós úszómedence található, no meg fedett, félig zárt pergola, saját kút és sok-sok zöld. Gáz a telekhatáron.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

A balatonfűzfői Lidl közelében az Aldinak és a Pennynek is van boltja. 

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

© 2024 (v2.202102)