Hol nézzünk lakásokat a XVI. kerületben?

Budapest XVI. kerülete ingatlanok szempontjából az egyik legdrágább kerületnek számít a pesti oldalon. Nézzük meg, miért, illetve hol érdemes nézelődni e kerületben.

Az ingatlanok értéktartása Budapest XVI. kerületében több szempontból is érthető, hiszen ez a kerület tele van zöld felületekkel, parkokkal. A hatalmas kerület szinte egésze csendes és nyugodt, mégis sok pontjáról 15-20 perc alatt elérhetjük a belvárost. Kiválóan lehet innen autóval és akár kötött pályás tömegközlekedéssel is közlekedni. Ezt a kerületet kedvelik a családosok, hiszen egyszerre teljesül a jó, városhoz relatíve közeli lokáció és a jó levegő kívánalma. Felmérések szerint pedig ez a kerület a legbiztonságosabb Budapesten. A jó (élet)minőségnek persze ára van. Mutatjuk, hogy mennyi.

Az egyik mépszerű lakótelep ebben a kerületben a Lándzsa utcai. A főként három és négyemeletes házakból álló lakótelep szintén kedvelt a fiatalok és a családot tervezők körében.
A Védő utcában 39 négyzetméteres lakást felújított fürdőszobával kínálnak 21,5 millió forintért. A lakás a III. emeleten található, keleti fekvésű és erkéllyel is rendelkezik.

A Jókai lakótelep a legnépszerűbb a kerületben. Nagyon jó az infrastruktúrája, találhatunk közérteket, bankokat, rendelőket, gyógyszertárat és óvodát, iskolát is. Ugyanakkor vannak parkok és sportpályák is. Minden szempontból kényelmes és élhető. Ezen a lakótelepen eladó az alábbi lakás. A negyedik emeleten (lift nincs) lévő, felújítandó, 52 nm-es, erkélyes lakást 21,8 millióért hirdetik. Házközponti fűtéssel rendelkezik.

A kerület egyik „elit” lakótelepe a mátyásföldi volt orosz tiszti telep. Gyönyörű, ősfás parkokkal szegélyezett lakótelepről van szó, ahol minden lakóházat korszerűsítettek: szigeteltek és kifestettek. Itt hirdetnek egy 51 nm-es, 1+2 fél szobás, felújított lakást, amely egy négyemeletes ház harmadik emeletén van. Az ára 26,8 millió forint.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

© 2024 (v2.202102)