30 milliós szegedi csodalakások

A Holt-Marosig érő telken fekvő, kertkapcsolatos nappalival megáldott lakást, de 110 négyzetméteres, belső kétszintest is találtunk a 20 és 35 millió forint között kínált szegedi ingatlanok között. Befektetőként is érdemes gondolkodni az egyetemvárosban. 

Közel 600 darab hirdetést találtunk az Otthontérképen a 20 és 35 millió forint közötti árkategóriában Szegeden. Kizárólag a lakásokra keresünk rá – kiindulva abból, hogy a csongrádi megyeszékhely jelentős egyetemváros, úgyhogy a jelenlegi és leendő diákok szüleinek, albérleti célú befektetőknek is megéri errefelé nézelődni. No meg persze bárkinek, aki nem tud/akar ennél többet költeni egy családi házra. Amivel egy lakáshoz képest ráadásul rengeteg plusz teendő is jár a fűnyírástól a permetezésen át a hólapátolásig. 

De nézzük a figyelemre méltó lakásokat!

Ez a 90 négyzetméteres, 3 szobás, újszerű állapotú lakás a belvárosban, a zsinagóga szomszédságában található. Irányára 35,9 millió forint. 

Kattints a képre még több fotóért!

Udvari megközelítésű, belső kétszintes kialakítású, teraszos (fedett, 16 négyzetméteres!), rengeteg egyedi beépített bútorral felszerelt. Klíma, 2 fürdőszoba, olasz konyhabútor, beépített konyhagépek. Csodás ajánlat.

33,9 millió forintért kínálják ezt a központhoz közeli, mégis csendes utcában fekvő, 3. emeleti, szintén belső kétszintes, 110 négyzetméteres, amerikai konyhás lakást.

Kattints a képre még több fotóért!

Nyitott galériás nappali, világos tetőtéri helyiségek, a belső nagy udvarra néző erkély, két klíma, duplakomfort.

Mindez kiváló közlekedéssel megáldott környéken (busz, villamos).

Csaknem 30 millióért eladó ez a következő, felújított lakás. A 85 négyzetméteren három szoba fér el, szép nagy a belmagasság, megvannak az eredeti nyílászárók is.

Még több infóért kattints a képre!

Modern hangulatú, élénk színeket is felvonultató otthon is kínálja magát az egyik helyi lakóparkban. Hét éve teljes felújításon esett át az ingatlan. A közelben bölcsőde, óvodák, iskolák, gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzletek, az épülettel szemben pékség és zöldség-gyümölcs üzlet található.

Még több infóért kattints a képre!

Aki ikerházban szeretne otthonra találni, szintén talál több érdekes megoldásút, íme az egyikAz ingatlan belső kétszintes, 79 nm-s 1+3 szobás, tartozik hozzá egy 10-nm-s fedett terasz, és az udvarban egy 17-nm garázs. Jó választás annak, aki kis kertet is szeretne magának.

Még több infóért kattints a képre!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)