Új dizájnos lakásért nem kell messze menni, csak a Madárhegyre!

Budapest ingatlanpiaca tele van szép lakásokkal. Körülnézve mindig találunk olyan darabokat, amelyek különlegesebbnek tűnhetnek, mint a többiek. Sok tényező teheti egyedivé otthonunkat, de most egy olyan 2 és fél szobás új építésű lakást emelünk ki, amiben nem mindennapi dizájn elemeket fedezhetünk fel.

A hangulatos otthon egy 2 éve épült 4 lakásos társasházban van, amiben minőségi burkolatok, bútordarabok vannak beépítve. Egyedi tervezése meglátszik az otthon minden részében, kiemelném a fából, a rattanból és a bambuszból készült elemek trendi felhasználását. Földszinti elhelyezkedése sok plusz lehetőséget ad, hiszen terasza egészen körbe öleli ezt és igénybe vehetjük a 120 nm-es kertet is , ami egy kis zöld környezet hozhat a mindennapokba.

új építésű lakások

Ha betekintünk a konyhába, ezek a bútordarabok és kiegészítők nagyon meghatározóak és kellemes látványt nyújtanak. A barna különböző árnyalatai jól hangsúlyozzák a világos színeket és minden fal valami figyelemre méltó elemet rejt! A meleg napokat is könnyedén átvészelhetjük a klíma segítségével, de biztonságban is érezhetjük magunkat, mivel önálló riasztórendszer és kamerarendszer is rendelkezésre áll.

dizájn elemek

Tetszik a hálószoba és a fürdőszoba is, hasonló színeket és elképzeléseket észlelhetünk. A bútordarabokat beépítették, így hasznos tereket kaptak.

eladó ingatlanok

Mindent megtalálhatunk a közelben: bevásárlóközpont, boltok, patikák, de ha családdal költöznénk ide, akkor játszótér, iskolák és óvodák is pár perc alatt elérhetők. A közlekedés is kiváló, a buszmegálló a közelben van, ahonnan könnyedén eljuthatunk a Széll Kálmán térre és Móricz Zsigmond körtérre is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)