Új dizájnos lakásért nem kell messze menni, csak a Madárhegyre!

Budapest ingatlanpiaca tele van szép lakásokkal. Körülnézve mindig találunk olyan darabokat, amelyek különlegesebbnek tűnhetnek, mint a többiek. Sok tényező teheti egyedivé otthonunkat, de most egy olyan 2 és fél szobás új építésű lakást emelünk ki, amiben nem mindennapi dizájn elemeket fedezhetünk fel.

A hangulatos otthon egy 2 éve épült 4 lakásos társasházban van, amiben minőségi burkolatok, bútordarabok vannak beépítve. Egyedi tervezése meglátszik az otthon minden részében, kiemelném a fából, a rattanból és a bambuszból készült elemek trendi felhasználását. Földszinti elhelyezkedése sok plusz lehetőséget ad, hiszen terasza egészen körbe öleli ezt és igénybe vehetjük a 120 nm-es kertet is , ami egy kis zöld környezet hozhat a mindennapokba.

új építésű lakások

Ha betekintünk a konyhába, ezek a bútordarabok és kiegészítők nagyon meghatározóak és kellemes látványt nyújtanak. A barna különböző árnyalatai jól hangsúlyozzák a világos színeket és minden fal valami figyelemre méltó elemet rejt! A meleg napokat is könnyedén átvészelhetjük a klíma segítségével, de biztonságban is érezhetjük magunkat, mivel önálló riasztórendszer és kamerarendszer is rendelkezésre áll.

dizájn elemek

Tetszik a hálószoba és a fürdőszoba is, hasonló színeket és elképzeléseket észlelhetünk. A bútordarabokat beépítették, így hasznos tereket kaptak.

eladó ingatlanok

Mindent megtalálhatunk a közelben: bevásárlóközpont, boltok, patikák, de ha családdal költöznénk ide, akkor játszótér, iskolák és óvodák is pár perc alatt elérhetők. A közlekedés is kiváló, a buszmegálló a közelben van, ahonnan könnyedén eljuthatunk a Széll Kálmán térre és Móricz Zsigmond körtérre is.


© 2021 (v150.202005)