Új dizájnos lakásért nem kell messze menni, csak a Madárhegyre!

Budapest ingatlanpiaca tele van szép lakásokkal. Körülnézve mindig találunk olyan darabokat, amelyek különlegesebbnek tűnhetnek, mint a többiek. Sok tényező teheti egyedivé otthonunkat, de most egy olyan 2 és fél szobás új építésű lakást emelünk ki, amiben nem mindennapi dizájn elemeket fedezhetünk fel.

A hangulatos otthon egy 2 éve épült 4 lakásos társasházban van, amiben minőségi burkolatok, bútordarabok vannak beépítve. Egyedi tervezése meglátszik az otthon minden részében, kiemelném a fából, a rattanból és a bambuszból készült elemek trendi felhasználását. Földszinti elhelyezkedése sok plusz lehetőséget ad, hiszen terasza egészen körbe öleli ezt és igénybe vehetjük a 120 nm-es kertet is , ami egy kis zöld környezet hozhat a mindennapokba.

új építésű lakások

Ha betekintünk a konyhába, ezek a bútordarabok és kiegészítők nagyon meghatározóak és kellemes látványt nyújtanak. A barna különböző árnyalatai jól hangsúlyozzák a világos színeket és minden fal valami figyelemre méltó elemet rejt! A meleg napokat is könnyedén átvészelhetjük a klíma segítségével, de biztonságban is érezhetjük magunkat, mivel önálló riasztórendszer és kamerarendszer is rendelkezésre áll.

dizájn elemek

Tetszik a hálószoba és a fürdőszoba is, hasonló színeket és elképzeléseket észlelhetünk. A bútordarabokat beépítették, így hasznos tereket kaptak.

eladó ingatlanok

Mindent megtalálhatunk a közelben: bevásárlóközpont, boltok, patikák, de ha családdal költöznénk ide, akkor játszótér, iskolák és óvodák is pár perc alatt elérhetők. A közlekedés is kiváló, a buszmegálló a közelben van, ahonnan könnyedén eljuthatunk a Széll Kálmán térre és Móricz Zsigmond körtérre is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)