Angyalföldi luxus régi stílusban!

Modern lakásban mindig jól néz ki, ha egy kis régi stílust is beleviszünk. Sokszor olyan elemeket tartunk meg, amik már nincsenek a legjobb állapotban, vagy kopottak, esetleg azt hinnénk, kiment a divatból. Ez sokszor elhangzik, ilyenkor viszont két dolgot figyelembe kellene venni. Egy: sokszor a régi divat visszajön. Kettő: miért ne használnánk fel újból. Egy kis pofozgatással, átfestéssel máris hasznosítható, sőt egyedivé teheti az otthonunkat. Egy angyalföldi lakás lopta be magát a szívünkbe!

Az eladó lakások kínálatában kiemelnék ezt a 2 és fél szobás lakást, amiben nagyon ízlésesen alakították ki a belső tereket. A nappali magával ragadó, a fehér színt nagyon szépen kiemelik a zöldeskék kiegészítők. Innen kiléphetünk egy zöld környezetre néző 2,5 nm-es erkélyre is.

angyalföldi lakás

A hálószoba egy komolyabb atmoszférát áraszt, a barna, aranyozott és ezüstös árnyalatokkal. A bútordarabok régiesnek tűnnek, de a díszek és a tükrök is segítenek abban, hogy különlegesebbé tegyék a helyiséget.

XIII. kerületi lakások

A gyerekszobában a rózsaszín és a szürke szín dominál. Nagyszerű díszítő elemeket helyeztek el, kiemelném a könyveket, a gyertyákat, a tükröt, de a falra akasztott kis kör alakú képeket is.

XIII. kerületi lakások

A lakás 2013-ban teljes körű felújításon esett át, mind műszaki mind esztétikai szempontból. Felső kategóriás anyagokat építettek be, sőt sok extrát is beszereltek a mindennapok megkönnyítése érdekében. A lakás 43,6 millió forintba kerül.


© 2021 (v150.202005)