Két generációs II. kerületi családi ház!

Szép környezetben mindig kellemesebben telnek a hétköznapok. A II. kerület ingatlankínálata tele van nagyszerű eladó házakkal, most egy olyan darabot választottunk ki, ami akár két generáció számára is alkalmas lehet. Sokszor jó, ha közelben van a család, bármelyik fél is egyedül van, segítségre van szükség ott tudnak lenni egymás mellett. Egy közös étkezés, esti program, kikapcsolódás mind értékes lehet.

Most ezt az 1979-ben épült II. kerületi családi házat választottuk ki, a 4 szoba kedvező lehet több generáció számára is. A 200 nm-es ingatlan egy kisebb telken van, ahol kellemesen kikapcsolódhat a család.

eladó lakások II. kerület

A ház több alkalommal is felújításon esett át, ilyenkor sor került a nyílászárók cseréjére, a külső szigetelésre, új hideg burkolatok elhelyezésére és még a parketták csiszolására, lakkozására is. A földszint egy nappalit, hálószobát, étkezős konyhát, kamrát, fürdőt, egy előszobát és egy teraszt foglal magába. Az emeleten található egy nagy méretű nappali, hálószoba, fürdő, valamint egy 38 nm-e terasz is. A két rész teljesen elszeparálható!

eladó családi ház

A régies bútordarabok kellemes hangulatot árasztanak. Különlegessé tehetik a kinézetet, sőt értékes daraboknak is számítanak!

eladó családi ház II. kerület

Bevásárlási lehetőség, óvoda, és játszótér a közelben van. A közlekedés könnyen megoldható, az 57-es, a 257-es busz megállója két perces sétáló távolságra van.

A tehermentes, 77,5 millió forintba kerülő ház birtokba vétele akár rövid időn belül is megvalósulhat!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)