Melyik kandalló illene az otthonodba?

Lassan-lassan de itt a lehűlés, a késő őszi időjárás elérkezik és az otthonunk melegségére már gondolnunk kell. Ha a kandallók világában elmélkedünk, több stílusú darab is az eszünkbe jut és néha nehezünkre esik az, hogy elképzeljük hogyan is nézne ki a saját lakásunkban. Mi hoztunk néhány példát, hátha segít a választásban és az álmodozásban!

Istenhegyen egy 3+fél szobás lakásban például kék színű kandallót alkalmaztak. Ez kiemeli a világos színeket, de önmagában is figyelemre méltó. Helytakarékos kialakítás segít abban, hogy nagyobb teret biztosítson.

XII. kerületi kínálat

Jól mutat a többfunkciós kandalló is. Kinézetben szimpatikus, modern kivételezést fedezhetünk fel, de a felső részét polcnak is használhatjuk. Nagyon hangulatossá teszi a nappalit ebben a XVI. kerületi otthonban!

Budapest ingatlankínálata

Itt egy egyedi kivételezésű két polcos, görög stílusú kandalló is. A IV. kerületi eladó ingatlanban ez nagyon találó, hiszen a lakás különböző tereiben is felfedezhető ez a masszív elképzelés, például a tégla díszítésben.

eladó ingatlanok

A jelenleg jó üzletként és Airbnb-ként működő lakásban egy más típusú kandallót láthatunk, ami egy kicsit visszavisz a múltba. Érdekes kombináció a modern környezetben.

eladó lakások Budapest

Kisebbekben is lehet gondolkodni. Ebben a menő kialakításokkal megvalósított IV. kerületi panelben a kandalló mérete épp elégséges, és még stílusában is passzol a dizájnhoz.

Újpesti eladó lakások

© 2021 (v2.202102)