Így dobd fel az unalmas falat!

A szobák kialakításakor sok mindenre figyelni kell, de a falakra is érdemes néhány percet rászánni és végiggondolni, hogy milyen díszítő elemeket használjunk, melyik a legtalálóbb színben, stílusban, méretben. Hoztunk néhány ötletet, amivel kellemesebb látványt varázsolhatunk a terekben. A kreativitást szabadjára engedhetjük és egyedi, irigylésre méltó ötletekkel állhatunk elő. Jöjjön néhány lakberendezési tipp!

A IV. kerületi lakásban a falra való rajzolást tartották nagyszerű ötletnek. Színválasztása, és kivitelezése is bámulatos. Sokszor nem szükséges nagyon bonyolult rajzokban gondolkodni, a lényeg, hogy passzoljon a helyiség stílusához.

eladó lakások Újpest

Trendi elképzeléseknek számít az is, amikor a falfelületre valamilyen írást, idézetet festenek fel. A győri lakás ebédlőjében a szavak méretével még játszottak is.

eladó lakások Győr

Egy pillanatra képzeljük el ezt a II. kerületi lakásban levő előszobát a tükör meg a képek nélkül, mennyivel másképp nézne ki…Ezért mindig érdemes olyan szimpla megoldásokkal előrukkolni, amelyek grandiózus érzést sugallhatnak.

3 szobás lakások

Egyszerű vagy formákkal teli, színes  tapétákat is felhelyezhetünk a falra. A lakások között keresgélve több ötletre is felfigyeltünk, valamikor egy-egy városképet, térképet, ablakot, különböző formákat stb. láthatunk. A XII. kerületi, felújított, ingatlanban a színes variánst választották.

XII. kerületi ingatlanok

Érdekes, fényekkel teli megoldások is szimpatikusak lehetnek, mint ahogy ebben a VI. kerületi otthonban is láthatjuk. Hasonló megoldásokat a plafonon is alkalmazhatunk.

VI. kerületi lakások

Ennek az újlipótvárosi lakásnak a nappalijában a falon domborulatok vannak, amiben egy kis rést is hagytak a díszítő elemek elhelyezésére. Hangsúlyozását egy erősebb színnel valósították meg.

Újlipótvárosi lakások

Nem feltétlenül csak egy megoldás jelent jó opciót, hanem ezeket társíthatjuk is, csak figyeljünk mindig a színekre, formákra és stílusokra!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)