Álomszép felújított lakások a hét legszebbjei között!

Az új évben is folytatjuk sorozatunkat, amikor is kiválasztjuk a hét legszebbjeit a budapesti lakások kínálatából. Továbbra is szem előtt tartjuk az otthonok szemléjénél, hogy a kép minősége és a hirdetés leírás kedvező legyen. Sokszor nem kell ragozni a lakás körülírását, mivel a képek magukért beszélnek, de azért néhány releváns információt érdemes megemlíteni.

Lássuk mit hozott az új év!

Pozsonyi úti lakás

A színek kiválasztása és az anyaghasználat nagyon kedvező atmoszférát teremt a lakásban, nézzük csak a sötétítők régies stílusát, amik tökéletesen beleillenek ezekbe a világos színű terekbe. Egy bizonyos szintig fenséges hatást kelt. Mindhárom szobában felfedezhetők a hasonló berendezési elemek, megoldások. A XIII. kerületi otthont prémium minőségben, minden igényt kielégítő felújítással látták el, ügyelve, hogy a régies hangulatát is megtartsák.

budapesti lakások

VI. kerületi dizájn lakás

Terézvárosban, a Podmaniczky utcában egy 2+3 szobás, belső kétszintes, legfelső emeleti otthon várja az új lakókat. A helyiségek természetes fényben fürödnek, amit a sok ablaknak köszönhetünk. Az újonnan átépített, műszaki és esztétikai felújításon átesett lakás hangulatával kellemessé teheti az otthon töltött perceket, ehhez az 5 nm-es terasz is hozzáad a nyugtató kilátással.

felújított lakások Budapest

XIV. kerületi otthon

Zugló csendes, de mégis frekventált részén egy 2018-ban megújult, 2+1 szobás ingatlan is szemünk elé került. A felhasznált minőségi anyagok, az infraszauna, a hangulatvilágítás nagyszerűen megteremtik az igényelt atmoszférát. A lakás bérbeadási lehetőségét is figyelembe vehetjük, hiszen a BGE és a belváros is jól megközelíthető.

felújított lakások

Óbudai különlegesség

A III. kerületben, a sétáló utcában, egy műemlék épület I. emeletén rábukkantunk erre a 3 szobás szépségre. Az egyedi tervek alapján kialakított, frissen felújított otthon minden egyes lakberendezési eleme hozzáárul a különleges látványhoz. A környéken könnyen elérhetők a közlekedési lehetőségek, bevásárlási és kikapcsolódási helyek is.

eladó lakások III. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)