A ház, ahonnan egy természetfotós szemével láthatja a tájat

Amikor az ember új otthont keres, kicsit új életet is szeretne kezdeni, ezért fontos, hogy a végül kiválasztott ingatlan ne csak alaptulajdonságaiban feleljen meg minden igényének, hanem egy igazán szerethető kis fészek legyen.

Munkájuk sokakat a fővároshoz köt, Budapesten azonban nehéz olyan otthont találni, ahol biztosított a nyugalom és a kikapcsolódás egy nehéz nap után. Az agglomeráció már sokkal barátságosabb ingatlanokat kínál, ráadásul lényegesen elfogadhatóbb árakon. Ennek ellenére még mindig sokakat elriaszt, hogy ingázniuk kell, pedig sok Budapest környéki településről jobb a közlekedés, mint a külső kerületekből.

Piliscsabáról például fél óránként indulnak vonatok a fővárosba, melyekkel 40 perc alatt a Nyugati pályaudvaron lehetünk. Itt, a Kéktúra útvonala mellett, egy varázslatos kert közepén áll a ház, mely arra vár, hogy valakinek a kuckója legyen.

Nem titok: egy egykori hétvégi házról van szó, melyből csodálatos, élhető, két ember számára éppen kényelmes kis házat alakítottak ki. Az épület jelenlegi formájában hétvégi háznak, vagy állandó lakhatásra is tökéletes, de családalapítás előtt állóknak is ideális lehet, hiszen a hatalmas teleknek mindössze 6,8%-át foglalja el, így még kényelmesen bővíthető.

Az ingatlan belterületen található, és teljes gépészeti átalakításon esett át, így ugyanazt nyújtja, mint egy modern, városi lakás mégis emberléptékű környezetben. Alsó szintjén logikusan kapcsolódó terek, konyha-étkező, nappali és fürdőszoba kaptak helyet, beépített tetőterében egyetlen nagy helyiség található, mely ideális lehet hálószobának.

Az emeleti helyiség panorámaüveg homlokzatának köszönhetően állandóan világos, így akár műteremnek is tökéletes lehet, ami csodás kilátást nyújt az ihletet adó tájra, ahol több helyen is pihenőhelyek várják azt, aki alkotó munkájához ihletet keres.

Az ingatlan művészi vagy akár terápiás tevékenységre is alkalmas, hiszen csak a csendes utca messziről ide látszó háztetői emlékeztetnek arra, hogy a civilizáció néhány percre van. Az utcában kedves szomszédok laknak, így sosem kell magányosnak éreznie magát annak, aki ide költözik, még sincs szükség függönyökre tavasztól-őszig, hiszen a fák lombjai élő függönyként védik az itt lakók privát szféráját.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n látható hirdetés feladója támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)