Óbudán is vannak energiatakarékos, kertvárosias otthonok

Budapesten a III. kerületi Harsánylejtőn az utóbbi években több beruházás is megjelent, beindult a környék infrastrukturális fejlesztése. Teljes körű közüzemi hálózat és kiváló közlekedési adottság jellemzi a területet, amik megkönnyítik az itt élők mindennapjait. Jelenleg Budapesten nem található hasonló egybefüggő terület, ahol új lakókörnyezetet alakítanának ki.

A helyszín festői panorámával ajándékoz meg minket, körbetekintve a Pilis lábainál elterülő búzamezőktől, a Vihar hegy fenyvesein át egészen a távolban húzódó Megyeri hídig láthatunk. A kertvárosias zöld környezet nem jelent kompromisszumot a belváros elérésében, csúcsidőben személyautóval, akár 20 perc alatt megtehető a távolság. A környék adottságainak köszönhetően a túrázni vágyók akár gyalogosan, otthonukból indulva is több túraútvonalat elérhetnek. Az újonnan épülő városrész felső kategóriás és modern környezetet teremt. A mindennapi szükségleteket kielégítő sportolási lehetőségek, üzletek, óvoda, tömegközlekedés karnyújtásnyira elérhetőek.

Az általunk kiszemelt ikerházak ebben a csodás környezetben, a Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán fekszenek. A beruházó szerint mind a hat ikerházfélhez 500 nm-es kert tartozik, melynek parkosítása a vételár részét képezi. A terasz és a kert kedvező lehet nyári napokon, de télen is kivételes időtöltési hely lehet az egész család számára.

III. kerületi házak

Az ingatlanok bruttó 150 nm-esek, földszinti részein egy amerikai konyhás nappali, dolgozószoba, fürdő, WC és garázs található, az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdő, WC és nagy méretű teraszok kínálnak kellemes perceket. A nyílászárók a legmodernebb műanyag keretszerkezetű, antracit színű, alumínium borítású szerkezetek. A villamosenergia-ellátást szinte teljes egészében napelemes rendszer biztosítja. A vételár belsőépítészeti koncepciótervet is tartalmaz, aminek kialakítása egyedi megállapodás szerint lehetséges a beruházó szerint.

eladó lakások Budapest

Az épületek kulcsrakész átadására 2019. IV. negyedévében kerül sor.(x)

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n látható hirdetés feladója támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)