Könyvespolcok ötletesen!

A könyveknek, képregényeknek, magazinoknak is van helye a lakásban! Ha megnézzük a hirdetéseket sajnos kevés olyan otthont találunk, amiben kifejezetten hangsúlyt fektettek a polcok kialakítására. Nem csak tárolási szempontból jó ha van ilyen bútordarab a lakásban, hanem ezek öltöztetik is a tereket. Vannak ultra modern, kreatív megoldások, de ha a hagyományos stílust követnénk azzal sincs baj, hiszen ezeket is fel lehet turbózni.

Vintage stílusban is gondolkodhatunk, felhasználhatunk olyan elemeket, amik már kopottak, egy kis “pofozgatásra” szorulnak, ezekből varázsolhatunk új, modern lakberendezési kellékeket. A létra vízszintesen, függőlegesen is megfelelő lehet polcnak, de az ajtó-és ablakkereteket is ötletesen felhasználhatjuk.

lakberendezés

A falon lógó különböző formák is nagyon jól mutatnak polcként! Ha a kényelemre is fontos, akkor a fotelen kialakított kis polcok is menők lehetnek.

eladó lakások Budapest

A hagyományos elképzeléseket másképp is kialakíthatjuk, amikkel még helyet is megspórolhatunk, mint ahogy ebben a XIV. kerületi ingatlan ajtójánál is tették.

lakberendezés

Ha kevés hely áll rendelkezésünkre, akkor egy szimpla, magas kis polc is elég, amit oda helyezhetünk ahova csak akarunk, hiszen keskenysége megengedi ezt. A Csillaghegyen elhelyezkedő 1 szobás ingatlanban egy ilyen elképzelést láthatunk.

polc berendezés

Ha belső kétszintes otthonunk van, akkor a korlátok közé vagy a lépcsők alá is elhelyezhetjük a szeretett köteteinket.

felújítás

A sütni-főzni szeretők a konyhában is tarthatják a könyveiket. Ha már alapból olyan konyhabútort választunk, hogy valamelyik oldalán néhány könyv is elférjen, ez megkönnyítheti a főzésre szánt perceket. A XIII. kerületi lakás konyhájában ilyen bútor fedezhető fel.

budapesti lakaások

 

Képek forrása: https://www.nlcafe.hu/

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

 Az orosz cég vezetője szerint 2024-ben lesz az "első beton öntése".

© 2023 (v2.202102)