Trendi lakások Pest legszebbjei között!

Budapest kínálatában folyamatosan megjelennek olyan lakások, amik megállnák a helyüket a magazinok oldalán is. Ilyen gyöngyszemeket szemeltünk ki most a főváros eladó lakásai közül. Különböző kerületekben nézelődtünk, ügyelve, hogy a talált hirdetések képei és megjelenített információi kedvezők legyenek az olvasók számára. A trendi lakások között több stílust is felfedezhetünk, így ha lakberendezés, változtatások előtt állunk érdemes inspirációt szerezni.

Újpalota kedvelt részén, a Zsókavár utcában egy felújított, panelprogramban részt vett házban bukkantunk rá erre a világos, 2 szobás, modern lakásra. Elosztása kiváló, amit jól kihasználtak a lakberendezési kellékekkel, ezek megengedik a természetes fények beáramlását is.

eladó panelek

XIV. kerületi ingatlan

Ez a Zugló kertvárosi övezetében levő 2+fél szobás otthon csendes, kényelmes környezetben várja új lakóit. A lakás teljes körű felújításon esett át, műszaki és esztétikai szempontból is. Befektetési célból is meggondolandó, az Örs vezér tere és a Metropolitan Egyetem közelsége vonzó lehet.

eladó lakások Budapest

Gyöngyszem Újlipótvárosban

Az amerikai nappali levett a lábunkról, de a hálószoba is magával ragadó. Egy dizájn magazint lapozgatva pár percig rajta maradna szemünk. Sokan vágynak ilyen faltól falig érő tükrös szekrényre! Ebben a XIII. kerületi lakásban ez nagyszerű látványt nyújt.

eladó lakások XIII. kerület

Felújított otthon Budapest szívében

Lipótváros kínálata tele van szépen berendezett darabokkal, ebből ezt a 3 szobást választottuk ki. A belvárosba vágyóknak megfelelő élhető tereket és kiváló közlekedési feltételeket biztosít. A lakótér kialakítása kifejezetten jó, a hallból nyílik a két külön álló, világos hálószoba. Az egyik hálószoba, illetve az étkező is az erkélyre is nyílik.

eladó lakások V. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

© 2024 (v2.202102)