Trendi lakások Pest legszebbjei között!

Budapest kínálatában folyamatosan megjelennek olyan lakások, amik megállnák a helyüket a magazinok oldalán is. Ilyen gyöngyszemeket szemeltünk ki most a főváros eladó lakásai közül. Különböző kerületekben nézelődtünk, ügyelve, hogy a talált hirdetések képei és megjelenített információi kedvezők legyenek az olvasók számára. A trendi lakások között több stílust is felfedezhetünk, így ha lakberendezés, változtatások előtt állunk érdemes inspirációt szerezni.

Újpalota kedvelt részén, a Zsókavár utcában egy felújított, panelprogramban részt vett házban bukkantunk rá erre a világos, 2 szobás, modern lakásra. Elosztása kiváló, amit jól kihasználtak a lakberendezési kellékekkel, ezek megengedik a természetes fények beáramlását is.

eladó panelek

XIV. kerületi ingatlan

Ez a Zugló kertvárosi övezetében levő 2+fél szobás otthon csendes, kényelmes környezetben várja új lakóit. A lakás teljes körű felújításon esett át, műszaki és esztétikai szempontból is. Befektetési célból is meggondolandó, az Örs vezér tere és a Metropolitan Egyetem közelsége vonzó lehet.

eladó lakások Budapest

Gyöngyszem Újlipótvárosban

Az amerikai nappali levett a lábunkról, de a hálószoba is magával ragadó. Egy dizájn magazint lapozgatva pár percig rajta maradna szemünk. Sokan vágynak ilyen faltól falig érő tükrös szekrényre! Ebben a XIII. kerületi lakásban ez nagyszerű látványt nyújt.

eladó lakások XIII. kerület

Felújított otthon Budapest szívében

Lipótváros kínálata tele van szépen berendezett darabokkal, ebből ezt a 3 szobást választottuk ki. A belvárosba vágyóknak megfelelő élhető tereket és kiváló közlekedési feltételeket biztosít. A lakótér kialakítása kifejezetten jó, a hallból nyílik a két külön álló, világos hálószoba. Az egyik hálószoba, illetve az étkező is az erkélyre is nyílik.

eladó lakások V. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)