III. kerületi családi házak csodás környezetben!

Budapest III. kerülete sok gyöngyszemet rejt. A kellemes, zöld környezet, a panoráma mind olyan plusz tényező, ami ínycsiklandó lehet az itt családi házat kereső személyeknek. Az Otthontérkép.hu oldalon, kereséskor egy árkategóriát is beállítottunk, a maximum összeg 150 millió forint. A kínálat sokszínű, a kiválasztott otthonok mindegyike valami extrát, különlegességet kínál.

József hegyen egy 1073 nm-es telken levő családi otthonra bukkantunk, ami két külön bejáratú lakásól áll, ezek kisebb átalakítással összenyithatók. Az alsó szinten egy nagy nappali, látványkandalló, 2 hálószoba, tágas étkező –konyha, és egy fürdőszoba fogad. Az emeleten egy amerikai konyhás nappali csodás keleti tájolású panorámával, 3 hálószoba és egy  fürdőszoba van. A kert lenyűgöző látványt nyújt, a gyümölcsfák, dísznövények és a medence megteremtik a kellő hangulatot.

eladó ingatlanok Budapest

A nagycsaládosok ennek a 7 szobás ingatlannak a tereit nagyszerűen kihasználhatják. Az Aranyhegyen fekvő hangulatos családi házhoz tartozik egy parkosított telek, borospince, kerti sütögető és egy fedett terasz is. A telek méretéből adódóan akár egy medence építésére is lehetőség van. A közelben játszótér, buszmegálló és egy természetvédelmi terület is van.

családi házak

Remetehegyen egy 5 szintes ház is keresi új lakóit. Az ikerházfél több lakásra is bontható. Az ingatlan esztétikai szempontból felújításra szorul, de műszakilag rendben van, tehát egy kis festés, modernizálás még szimpatikusabbá teheti a tereket. A házból és a kertből is tökéletes panoráma nyílik a környező hegyekre, az itt található medencéből is ugyanez a kilátás fogad.

Ikerház

Sorházat is vehetünk szépet a kerületben. Például ezt a 131 nm-eset Mocsárosdűlőn.

Az ingatlan egy 3 lakásos sorház szélső lakása, 4 szinten elhelyezkedő, kiváló állapotú, saját 300nm-es, kizárólagos használatú kerttel. Összesen hat lakószobája van és csak 105 millió forintba kerül.


© 2021 (v2.202102)