III. kerületi családi házak csodás környezetben!

Budapest III. kerülete sok gyöngyszemet rejt. A kellemes, zöld környezet, a panoráma mind olyan plusz tényező, ami ínycsiklandó lehet az itt családi házat kereső személyeknek. Az Otthontérkép.hu oldalon, kereséskor egy árkategóriát is beállítottunk, a maximum összeg 150 millió forint. A kínálat sokszínű, a kiválasztott otthonok mindegyike valami extrát, különlegességet kínál.

József hegyen egy 1073 nm-es telken levő családi otthonra bukkantunk, ami két külön bejáratú lakásól áll, ezek kisebb átalakítással összenyithatók. Az alsó szinten egy nagy nappali, látványkandalló, 2 hálószoba, tágas étkező –konyha, és egy fürdőszoba fogad. Az emeleten egy amerikai konyhás nappali csodás keleti tájolású panorámával, 3 hálószoba és egy  fürdőszoba van. A kert lenyűgöző látványt nyújt, a gyümölcsfák, dísznövények és a medence megteremtik a kellő hangulatot.

eladó ingatlanok Budapest

A nagycsaládosok ennek a 7 szobás ingatlannak a tereit nagyszerűen kihasználhatják. Az Aranyhegyen fekvő hangulatos családi házhoz tartozik egy parkosított telek, borospince, kerti sütögető és egy fedett terasz is. A telek méretéből adódóan akár egy medence építésére is lehetőség van. A közelben játszótér, buszmegálló és egy természetvédelmi terület is van.

családi házak

Remetehegyen egy 5 szintes ház is keresi új lakóit. Az ikerházfél több lakásra is bontható. Az ingatlan esztétikai szempontból felújításra szorul, de műszakilag rendben van, tehát egy kis festés, modernizálás még szimpatikusabbá teheti a tereket. A házból és a kertből is tökéletes panoráma nyílik a környező hegyekre, az itt található medencéből is ugyanez a kilátás fogad.

Ikerház

Sorházat is vehetünk szépet a kerületben. Például ezt a 131 nm-eset Mocsárosdűlőn.

Az ingatlan egy 3 lakásos sorház szélső lakása, 4 szinten elhelyezkedő, kiváló állapotú, saját 300nm-es, kizárólagos használatú kerttel. Összesen hat lakószobája van és csak 105 millió forintba kerül.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)