Már megint budai ékszerdobozokat találtunk

Felújítások során egészen új formát adhatunk lakásunknak. A műszaki részén túlesve az esztétikai kialakításokat tervezhetjük. A kellemes összhatás érdekében a színek mellett a formákra, méretekre és anyagokra is figyelnünk kell. Az átalakítások után olyan tereket kaphatunk, amikben jó lenni, ha körbenézünk a lakásban, akkor szerethető nappali, modern konyha, divatos fürdő és kényelmes háló fogadjon. Főleg lakáseladás előtt minden teret egy kicsit rendbe kell tenni, a látvány érdekében is.

eladó lakások

Mielőtt belevágnánk a keresésbe, jó eldönteni, hogy bútorozott, vagy bútorozatlan lakást keresünk, vagy milyen elosztásra vágyunk, na meg, hogy milyen állapotban legyen az adott ingatlan. Buda különböző kerületeiben néztünk körül és válogattunk az ízlésesen felújított otthonok között.

A Mamuttól 5 percre egy álomszépen felújított 2 szobás, amerikai konyhás otthont is kinéztünk. Felújítást nem csak a lakásban végeztek, hanem az épületben is láthatók a módosítások. Az angol stílusú konyha a konyhaszigettel nagyon szépen mutat, hasonló elképzeléseket valósítottak meg a lakás többi részében is.

II. kerületi ingatlanok

A Halászbástya tövében megbúvó 76 nm-es lakás szép berendezési elemekkel köszönti az ide látogatókat. A hangulaton a természetes fény beáramlása dob, de a teraszról látható csodás panoráma is.

Víziváros

Gellért-hegyen egy 3 szobás, újszerű lakás nyújt kedvező látványt. A külön bejáratú szobák, a két fürdő, és a nagy méretű terasz mind a lakók kényelmét szolgálják. A tágas, hangulatos terek és a berendezési elemek egyfajta eleganciát sugallnak. Itt garantált a biztonság, a 24 órás portaszolgálat éjjel-nappal rendelkezésre áll.

budai lakások

A XII. kerületben, a Nagyenyed utcában egy napos, praktikus lakás fogad. Az akár azonnal költözhető dizájnos lakás alaprajzával és kialakításával is különleges atmoszférát teremt. A barna-fehér színekben gazdag 3 szobás ingatlan kellemes otthon töltött percekkel ajándékoz meg.

XII. kerületi lakások

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)