Már megint budai ékszerdobozokat találtunk

Felújítások során egészen új formát adhatunk lakásunknak. A műszaki részén túlesve az esztétikai kialakításokat tervezhetjük. A kellemes összhatás érdekében a színek mellett a formákra, méretekre és anyagokra is figyelnünk kell. Az átalakítások után olyan tereket kaphatunk, amikben jó lenni, ha körbenézünk a lakásban, akkor szerethető nappali, modern konyha, divatos fürdő és kényelmes háló fogadjon. Főleg lakáseladás előtt minden teret egy kicsit rendbe kell tenni, a látvány érdekében is.

eladó lakások

Mielőtt belevágnánk a keresésbe, jó eldönteni, hogy bútorozott, vagy bútorozatlan lakást keresünk, vagy milyen elosztásra vágyunk, na meg, hogy milyen állapotban legyen az adott ingatlan. Buda különböző kerületeiben néztünk körül és válogattunk az ízlésesen felújított otthonok között.

A Mamuttól 5 percre egy álomszépen felújított 2 szobás, amerikai konyhás otthont is kinéztünk. Felújítást nem csak a lakásban végeztek, hanem az épületben is láthatók a módosítások. Az angol stílusú konyha a konyhaszigettel nagyon szépen mutat, hasonló elképzeléseket valósítottak meg a lakás többi részében is.

II. kerületi ingatlanok

A Halászbástya tövében megbúvó 76 nm-es lakás szép berendezési elemekkel köszönti az ide látogatókat. A hangulaton a természetes fény beáramlása dob, de a teraszról látható csodás panoráma is.

Víziváros

Gellért-hegyen egy 3 szobás, újszerű lakás nyújt kedvező látványt. A külön bejáratú szobák, a két fürdő, és a nagy méretű terasz mind a lakók kényelmét szolgálják. A tágas, hangulatos terek és a berendezési elemek egyfajta eleganciát sugallnak. Itt garantált a biztonság, a 24 órás portaszolgálat éjjel-nappal rendelkezésre áll.

budai lakások

A XII. kerületben, a Nagyenyed utcában egy napos, praktikus lakás fogad. Az akár azonnal költözhető dizájnos lakás alaprajzával és kialakításával is különleges atmoszférát teremt. A barna-fehér színekben gazdag 3 szobás ingatlan kellemes otthon töltött percekkel ajándékoz meg.

XII. kerületi lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)