Új építésű lakások a 3-as metróvonal szomszédságában!

Az M3-as metróvonal a főváros egyik legfőbb “ütőere”, mely nem csak megújul, de bővül is majd. Érdemes e vonal mentén lakást venni, mert a kiadással biztosan nem lesz gondunk sohasem. Az alábbiakban kiválasztottuk néhány remek új építésű projektet, amelyek mindössze 5-10 percre találhatók a 3-as metróvonaltól.

A hírek szerint 2019 első negyedév végéig végre lezárulnak az M3 metróvonalon a felújítási munkálatok. Legalábbis Újpest Központ és a Lehel tér között. A következő felújítási szakasz a Nagyvárad téri és Kőbánya Kispest metróállomások közti szakaszt érinti majd.

Sőt, valamikor, a nem túl távoli jövőben ráadásul a 3-as metró vonala a felújítással együtt meg is hosszabbodik négy új állomással, egészen Káposztásmegyerig. Persze ez nem ma lesz, mert a munkák legkorábban 2021-ben indulhatnak, így 2025 előtt aligha utazhatunk az új vonalon. De spekulációs céllel már ma érdemes lehet az új nyomvonal mentén nézelődni!

Az M3 meghosszabbítási tervei szerint az új mertóvégállomás a Megyeri út és a Külső Szilágyi út találkozásánál lesz, ahol egy megújuló csomópont alakul majd ki, összekötve a 3-as metrót, a 14-es villamost, a váci vasutat és a helyi buszjáratokat.

Egy modern, IV. kerületi lakópark

Az Újpest Központ és Újpest Városkapu metróállomásokhoz közel levő építészeti különlegesség, a Metrodom Panoráma, a Szent István térhez kapcsolódva alkot egy új városközpontot, ahol a lakások mellett, vendéglátóhelyeket és irodákat is kínál. A mindennapokat a játszótér, élelmiszerboltok, fitneszterem és kávézok könnyítik meg. A figyelemfelkeltő épület csodás panorámával és zöld területtel ajándékozza meg a lakás tulajdonosokat.

eladó lakások IV. kerület

Különleges Duna-parti lakások

A Forgács utcai megállótól néhány percre a Duna Terasz Premium lakópark található, ami a Fóka öböl mellett épül. A környék adta lehetőségek, jachkikötő, zöld területek és a Duna-parti sétány lehetővé teszik a kikapcsolódást minden generációnak. A XIII. kerület egyik népszerű részén elhelyezkedő beruházás a metrómegállótól mindössze 5 perces sétáló távolságra van.

eladó panorámás lakások

Zöld udvarra néző otthonok

A Gyöngyösi utca megállójához közel a Metrodom Madarász38 lakópark helyezkedik el, ahol egyszerre élvezhetjük a zöld környezetet és a közeli forgalmas Váci úton levő lehetőségeket, amihez a kiváló közlekedés is tartozik. A megújuló metróvonal Gyöngyösi utcai megállója, a Gyöngyösi sétány és a Duna Pláza is mindössze 5 percre található. Az épületek egyetlen zöld udvart fognak körül, ahol a gyerekek a látványos játszóteret kihasználva kikapcsolódhatnak az otthonuk közelében.

eladó lakások Budapest

A XIII. kerület szívében levő lakások

Az Árpád hídnál levő Magnólia Ház a Kartács utcában van, ahonnan könnyen megközelíthetjük a Margit-szigetet és a Béke téri parkot is. A 65 lakásos lakópark a klasszikus modern stílust csempészi be a mindennapokba. A lakások 1 szobás garzonoktól egész a nagy, több szobás otthonokig terjednek, de belső kétszintes lakásokat is ajánl.

XIII. kerületi lakások

Fiatalos otthonok a KÖKI végállomás mellett

A XIX. kerület csendes lakóövezetében épül a Triad KÖKI lakópark, ami az igényeket és a modern formavilágot helyezi előtérbe. Az elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetjük a Köki Terminált, a városközpont 12 perc alatt megközelíthető, de a repülőtérre való út is akár 20 perc alatt megtehető.

eladó lakások Kőbánya

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)