Itt az idő: most használja ki a CSOK-ot, akár 26 milliót is nyerhet!

Három gyermeke van, vagy hármat szeretne? Ez esetben soha nem volt ilyen jó alkalom arra, hogy belevágjon egy új otthon projektbe, hiszen 26 millióval „beljebb lesz”! Érdemes például Pest egyik látványosan fejlődő zöldterületén szétnézni, ahol nem csak jót, de jó áron is kaphatunk.

Szét is néztünk tehát Pest legjobb zöldterületein, hogy megkeressük Önnek a legmegfelelőbb új lakást, a városhoz és minden szolgáltatáshoz közel, de mégis csendes, zöld területen, ráadásul kifejezetten vonzó áron. Kíváncsi? Olvasson tovább.

Budapesten az a fő nehézség manapság, hogy új építésű otthonok sokszor belvárosias részeken akadnak. Vagy, ha jobb is a környék, akkor sokemeletes, több száz lakásos modern „lakótelepek” épülnek fel. Az emberléptékű lakóházakat nagyítóval kell keresni.

Sokan két-három gyerekkel és a CSOK ígéretekkel a zsebükben akkor adják fel a keresést, amikor szembesülnek azzal, hogy mondjuk egy legalább 60-65 négyzetméteres, tehát a CSOK rendszer által támogatható új lakás ára sok esetben ma már 50-55 millió forint körül kezdődik az említett belső városrészeken, mondjuk Zugló vagy Angyalföld nagyon felkapott utcáiban.

Szerencsére azonban mi láttunk ennél jóval kedvezőbb ajánlatot is! Ha csak egy kicsit is szétnézünk, akkor találunk olyan remek kis projekteket, mint például a Hubay Garden Lakópark. Itt mindössze hat darab, egyenként tíz lakásos lépcsőház épül, amelyben kisebb és nagyobb lakások is vannak vegyesen és csupán háromemeletes épületekről van szó.

A helyszín is jól eltalált: a hangulatos, Rákospalota központjában van, ahonnan a Nyugati Pályaudvart mindössze 13 perc alatt elérjük a modern, kényelmes zónázó vonatokkal, vagy a metró újpesti végállomását pár perc alatt buszokkal. Kocsival a Váci úti irodák akár 7-10 perc alatt elérhetők, de legfeljebb 15 percnyire vannak. A környezet inkább kertvárosias, miközben Rákospalota megújuló központjában, egy zöld park szélén lakunk. Tehát közel rendelőhöz, óvodához, iskolához, kisboltokhoz, bankokhoz, intézményekhez, játszótérhez. Mi több egy bevásárlóközpont is pár perc sétára van, hipermarkettel, gyorséttermekkel, tucatnyi más üzlettel.

Családoknak tehát keresve sem lehet ennél ideálisabb helyet találni. A lakás elosztások pedig szintén átgondoltan, a nagycsaládosok igényeinek megfelelően lettek kialakítva. Például a nagyobb otthonokban nem csak külön mellékhelyiség, hanem fürdőszobai WC is van és remekül ki vannak használva a terek, tehát nem „folyosót veszünk”, amikor lakást választunk.

 

A cikk megjelenését a Hubay Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

© 2024 (v2.202102)