Új év, új lakás? Jó ajánlatokat kerestünk az újépítésű piacról

Válogatásunkban arra kerestük a választ, milyen ajánlatok között válogathat, aki az év elején keres újépítésű lakást. Januártól már a megváltozott CSOK plusz hitellel is számolhatnak a fiatal (leendő) családok, így ezt a szempontot is szem előtt tartottuk.

Kék Duna Rezidencia

Ebben a zöld energiára épülő lakóparkban összesen 276 lakás épül, melyek mérete változatos: az egy szobás kis otthonoktól kezdve a négy szobás tágas lakásokig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Minden lakáshoz tartozik terasz, és ezek szinte mindegyike közvetlenül a folyóra néz.

A folyóparti fekvés nem csak nyáron kínál páratlan élményeket, hanem télen is lenyűgöző látványt nyújt.Persze a hideg tél élvezetéhez sokban hozzájárul, ha eközben nem kell a rezsi miatt aggódni. Az Energiaházak által épített Kék Duna Rezidencia minden lakása az AA++ energetikai besorolásnak megfelelően épült, az energiatakarékos megoldások nem csupán a rezsiköltségeket csökkentik, hanem a környezeti lábnyomot is minimalizálják. Az intelligens otthoni megoldások és az energiatakarékos fűtési rendszer biztosítják, hogy a téli napokon is meleg és kényelmes legyen az otthon. A rezidencia lakói a karácsonyi díszek fényében, a pazar kilátást csodálva élvezhetik az ünnepi időszakot. Jó érzés, hogy a lakók nem csak komfortosan, hanem felelősségteljesen is élnek, tudva, hogy otthonuk hozzájárul a fenntartható jövőhöz.

Danubio

Danubio lakópark elhelyezkedése nemcsak a Duna közelsége és a páratlan panoráma miatt érdekes, bár kétségtelen, hogy legfontosabb értéke a Dunával, a Foka-öböllel és a Rákos- patakkal való fizikai és vizuális kapcsolat, valamint a természetes környezet intenzív jelenléte.

A 9 szintes épületben az álomotthonokhoz panorámás üveglifttel juthatunk fel; a gyönyörű kilátás, az épület tájolásának köszönhetően a lakásokból is tökéletesen élvezhető. A teraszok annyira tágasak, hogy akár egy kültéri nappalinak is kényelmesen helyet adhatnak. A szobák hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódnak az erkélyekhez, így rendkívül világosak és a panoráma már a lakásból is élvezhető.

Loft 52 lakópark

Loft 52 társasház Budapest XIII. kerületének gyorsan fejlődő részén, a Petneházy utcában található. A most épülő-megújuló társasházban 3 lépcsőházban összesen 84 lakást alakítottak ki. A korábban nem lakáscélra tervezett épület eredeti hangulatából és adottságaiból következően, a belsőépítészeti kialakítás is tükrözi ezt a poszt-indusztriális jelleget: a megszokottnál nagyobb belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csupán dizájnelemek, hanem az épület örökségének részei, amelyek a leendő lakók számára tágas és világos tereket biztosítanak.

Loft52

A készülő lakások rendkívül alacsony környezeti terhelésűek, fenntarthatóan üzemeltethetők, központi szerep jutott a megújuló energiafelhasználásnak, a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszernek és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászáróknak. Az épület zárt udvara nemcsak az exkluzív és pihenésre alkalmas parkosított zöldterületnek ad helyet, hanem biztonságos felszíni parkolóknak is.

Albion 32 lakópark

Zuglóban, a hangulatos Angol utcában épül a 161 lakást magában foglaló Albion32 lakópark, amit 2025 első negyedévében terveznek átadni. A stúdiólakásoktól kezdve a tágas penthouse-ig mindenki megtalálja itt az ideális otthont. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a modern technológia környezettudatos megoldásokkal találkozzon, ennek köszönhető, hogy a lakópark műszaki kialakítása minden igényt kielégít. Az AA energetikai besorolású épület a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerrel, hőhídmentes szigeteléssel és 5 kamrás nyílászárókkal garantálja a kényelmet és a költséghatékony fenntartást.

Szintén lényeges megfontolás volt, hogy az épülő társasház megfelelő teret teremtsen új barátságok, jószomszédi kapcsolatok kialakulásához is. Ennek elősegítésére számos, a közösségi életnek teret adó funkciót álmodtak meg, ilyen a gyönyörűen parkosított belső udvar, a BBQ helyszín.

Buda Bright Lakópark

Budapest 3. kerületében a Római-parttól néhány percnyi sétára épül a Buda Bright lakópark, ahol 3 épületben összesen 316 újépítésű lakás készül. A kis alapterületű, 26 négyzetméteres stúdiótól a 100 négyzetméteres, 3 szobás, teraszos otthonig változatos alaprajzok és eltérő adottságok közül lehet kiválasztani az ideális lakást.

Buda Bright

A Duna-part közelsége számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra és sportolásra egyaránt, de a közlekedés sem jelenthet gondot legyen szó autóról vagy tömegközlekedésről. A lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott. A Buda Bright lakói közösségi kertben pihenhetnek, amely remek lehetőséget kínál többek között a közösségépítésre is.

Pápay Park

Budapest egyik legfelkapottabb környékén, a Millenniumi városrész irodáitól pár perc sétára, a Pápay István utcában épült fel egy társasház. A Pápay Park lakásai az energiaszükségletük legalább 25 százalékát megújuló energiával fedezik, így a lakópark megkapta a „BB” energetikai besorolást, azaz megfelel a közel 0 energiaigényű ingatlanokra vonatkozó előírásoknak.

Ezen a környéken egy lakás nem csak elsőrangú befektetés, hanem lakni is jó errefelé, hiszen egy teljesen újjáépült és vonzó városrészről van szó. A rehabilitált területek modern és élhető környezetet kínálnak, ahol számos multinacionális cég és neves egyetem található, sőt, az elmúlt évtizedben a IX. kerület Budapest egyik oktatási központjává nőtte ki magát. Olyan óriási létszámú egyetemek találhatóak a kerületben mint a Corvinus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem, ami a befektetési, kiadási célú lakásvásárlást is támogatja. A városrész közlekedése remek, miközben helyben is minden van: ezerféle szolgáltatás, pezsgő kulturális élet és a nyugodt pihenés színterei.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)