Óbudán is megéri befektetni!

Befektetési szándékunkat sok tényező befolyásolhatja, de először is: legyen az otthon értéktartó, illetve könnyen kiadható. Ha elég kitartóan keresünk, akkor megtalálhatjuk azt a kivételes ingatlant, ami a befektetett energiánkat végül visszahozza. Nem szükségszerű a nézelődést csak a belvárosra korlátozni, hiszen a város külsőbb kerületei – jó közlekedéssel, óvodákkal, iskolákkal, kirándulóhelyekkel és sok zöldfelülettel – ugyanúgy nyújthatak kedvező feltételeket.

Befektetéskor nem feltétlenül kell csak a használt lakásokban gondolkodni, hiszen egy új építésű otthon több fejfájástól megszabadíthat, például drága és macerás felújítást sem kell tervezni egy jó darabig.

Mi most a 3. kerületben található Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. ütemét és ennek lakásait térképeztük fel. A szép környezet mellett, színvonalas, kényelmes lakókörnyezetet találunk, ahol a fiatalabb, és idősebb generáció is megtalálhatja a számára alkalmas méretű és elrendezésű lakást.

III- kerületi lakások

Az óbudai beruházás több szempontból is kedvező feltételeket nyújt, olyanok számára, akik befektetési szándékkal keresgélnek a piacon.

Az első, már korábban említett ilyen tényező, a megközelíthetőség, ami annak ellenére, hogy külvárosias a környezet, mégis kedvező, hiszen az épület mindössze 300 méterre található a Bécsi úttól, a dinamikusan fejlődő Harsánylejtőn.

Ide autóval, vonattal és tömegközlekedéssel is könnyen eljuthatunk, a Bécsi úti csomópontban több BKK buszjárat az otthonunk közvetlen szomszédságába vihet.

A Testvérhegy lábánál, az igazi zöldövezetben, mindennap élvezhető a panoráma, a friss levegő és a fákkal teli környezet. A lakóparktól nem messze kikapcsolódási lehetőségek is adottak, a hegyekben túrázhatunk, a Római-parton a kiülő-helyek és sportolási lehetőségek sokasága vár, az Óbudai-szigeten pedig, a nyári programok, koncertek és további sportolási lehetőségek is adottak. Itt emellett a wellness, a gyógyfürdők és a nyári strandok sokaságából is választhatunk!

III. kerület új építésű otthonok

Ha már ilyen szép, zöld környezetben választunk lakást, akkor a környezettudatosságra is jó, ha hangsúlyt fektetünk. Sokunkat örömmel tölt el, ha az otthonunk is környezettudatos kialakításokat tartalmaz. Az Óbuda-Testvérhegy Lakókertben a megújuló energiák és a napelemek is óvják a környezetet és hozzájárulnak ahhoz, hogy alacsonyabb fenntartási költsége legyen az itt lakók otthoninak.

A családosok mellett a fiatalok, egyetemisták is találnak kedvükre való ingatlant itt. Például a közeli Károli Gáspár Egyetem diákjai, akik az sok időt megspórolhatnak az utazáson. Senkinek sem mindegy, hogy mennyi idő alatt jut be az egyetemig, lyukas órákban akár haza is mehet, megpihenhet. Az Óbuda-Testvérhegy otthonai tehát első lakásnak is alkalmasak, de kiadásra szintén megfelelők lehetnek.

Óbuda tetsvérhegy

Hogy milyen lakások közül válogathatnak az érdeklődők?

A lakókertben stúdió lakásoktól az öt szobás lakásokig válogathatunk, amelyekhez különböző méretű teraszok, vagy akár tetőteraszok is tartoznak. A beruházás első két ütemét követő harmadikban most 98 lakás épül, változatos méretekben úgy, hogy minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelőt. Az épületeket pedig letisztult, elegáns megjelenés jellemzi, ami harmonikusan ötvözi a természetet és modern anyagokat.

Saját lakásunkhoz tartozó zöld kertet is élvezhetjük akár, hiszen a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kertrész tartozik. A lakókerten belül egy védett kialakítású közös használatú kertrészt is igénybe vehet mindenki, családdal, barátokkal vagy akár egyedül is megtalálhatjuk az igényelt nyugalmat ebben a zöld, meghitt környezetben.

A cikk megjelenését az Óbuda Testvérhegy Lakókert fejlesztője támogatta.

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Év végével fogják felszámolni a cégeket.

© 2022 (v2.202102)