Öltöztesd otthonod trendi színekbe!

Minden évnek megvannak a maga stílusirányzatai, színei a lakberendezésben is. Elhoztunk most néhány olyan menő lakásbelsőt, ahová már “be is költöztek” ezek a trendszínek!


Ha még a tavasz hátra lévő részében beiktatnál egy kisebb felújítást, vagy csak feldobnád néhány új kiegészítővel otthonod, akkor most érdemes böngészni cikkünk most bemutatandó otthonai közt. Idén nagyon széles palettáról válogathatunk, már ami a divatos színeket illeti. Akár halvány pasztelles árnyalatot, akár egy sötétebb, mély színt keresünk, biztosan akad olyan ami elnyeri tetszésünket.

Lássuk, hogy mutatnak ezek a színek az otthonunkba csempészve!

A farmerkék

A kéknek ez a középárnyalata nagy sláger idén. A sötétkéknél sokkal lágyabb, így melegséget vihetünk vele otthonunkba. Világos színekkel jól kombinálhatunk még egy egységes fehér lakást is, mint ez a VI. kerületi, nagyon jól feldobja az összhatást.

A sötétzöld

Egy ilyen mélyzöld árnyalat nagyon jó választás, hiszen harmonikus és nyugtató. Azonban, mint minden sötét színnel, ezzel is vigyázzunk, hogy mekkora és milyen helyiségben használjuk. A mélyzöld árnyalatok persze a négy fal közé is becsempészik a természet megnyugtató lágyságát, akárcsak ebben a Lipótvárosi lakásban.

A terrakotta

A természetes színek már évek óta jelen vannak a trendekben, így van ez idén is! Ez szín pedig nagyon meleg hangulatú, és akár mediterránéletérzést is csempészhet otthonodba, ha okosan használod.

A lágy levendula

Igaz első ránézésre inkább nőiesebb szín, de más színekkel kombinálva tompíthatjuk ezt a benyomást. Egy ilyen kifinomult hálószobába, mint ami ebben a Hajós utcai lakásban látható, nagyon jó választás.

A krémes pasztell

A pasztell színeket már senkinek nem kell bemutatni, a minimál stílusú otthonok alapjának számítanak évek óta, de persze bármilyen stílusú lakásnak jól állnak. Idén kicsit krémesebb, lágyabb változatai kerültek előtérbe. Nagyon elegáns hangulatot kölcsönöz ez az árnyalat a lakás bármely részének, és ez jól látható e II. kerületi lakás hálószobáján is.

Forrás és inspiráció: https://www.housebeautiful.com
Külföldi képek forrása: www.pinterest.com

 


© 2021 (v150.202005)